Vizita.si
image (28)

Novice

FOTOGALERIJA: Česa zvezdniki ne želijo, da vidite?

L.E.
28. 11. 2012 08.06
0

S strokovno pomočjo se na ekranih in v revijah prelevijo v popolne lepotice. Kaj pa poskušajo nato, ko so brez ličil, skriti pred paparaci?

FOTOGALERIJA: Slaba koža

Ko jih v roke vzamejo kozmetičarke in vizažistke, so zvezdnice vedno videti popolne. Toda v resnici koža tudi njim kdaj zagode. Včasih je bolj mastna kot po navadi, pojavijo se mozoljčki, zaradi hladnega vremena morda nastane perioralni dermatitis, če oslabi imunski sistem, jih kot vsakogar lahko preseneti herpes. Kim Kardashian se bori celo s kronično avtoimunsko vnetno boleznijo, ki se kaže na koži z luskavico.

Vse to je del življenja in z vsem tem se moramo med drugim vsi spopadati. Če imate kakšen dan tudi vi bolj mastno kožo, preprosto poskušajte na obraz nanesti manj kreme, ki jo običajno uporabljate, saj vam koža sama sporoča, da jo v tem trenutku potrebuje manj. Pri roki imate lahko tudi posebne papirčke, ki odvečno maščobo na koži vpijajo. Če vas presenetijo mozoljčki, jih ne stiskajte, temveč jih namažite z losjonom, ki vsebuje salicilno kislino. Ta bo pore očistila še kako učinkovito. Če se vam pojavi herpes, vedite, da morate okrepiti svoj imunski sistem. Malo več spite in se začnite prehranjevati z več zelenjave in manj sladkarijami. V primeru, da sumite, da imate perioralni dermatitis, pa vam po drugi strani ne preostane nič drugega, kot da se čim prej odpravite k svojemu zdravniku.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587