Vizita.si
image (28)

Novice

Fotografija razkrila več, kot je pričakovala ...

S.P.
21. 06. 2013 13.58
2

Mlada igralka Hilary Duff se je ponosno nastavila paparacem in razkrila svojo vitkejšo postavo, potem ko se je več kot leto dni borila z odvečnimi kilogrami. Preverite, kaj pa so ob pogledu na njene zadnje fotografije ob tem še opazili tuji mediji.

Priljubljena ameriška pevka, tekstopiska, modna oblikovalka in igralka Hilary Duff, ki je zaslovela z glavno vlogo v Disney Channelovi televizijski seriji Lizzie McGuire, je od začetka lanskega leta, ko je v mesecu marcu povila svojega prvega sinčka Luca, po dolgem boju z odvečno telesno težo končno uspela izgubiti prvih 15 kilogramov. Zato pa ni čudno, da se je po vseh zmerljivkah zlobnih jezikov, ki so ji dolgo očitali, da je predebela, v torek v Los Angelesu ponosno nastavila paparacom in jim razkrila svojo lepo, precej vitkejšo postavo.

“Vidi se, da je v zadnjem času res trdo delala. Sicer se še ni uspela prebiti do svojega starega telesa, s katerim je vzbujala zavist številnih kolegic, vendar je na zelo dobri poti in verjamemo, da ji bo tudi to kmalu uspelo. Njeni udi pa tudi trebuh so že zdaj veliko bolj utrjeni,“ ji je ob tem čestital tudi britanski tabloid Daily Mail, ki je opozoril še na eno opazko. 25-letnico so namreč lepo presenetili tudi s pohvalo na račun njenega nenaličenega obraza. “Kdo bi si mislil, da se lahko pohvali s tako lepo in čisto kožo. Tudi naravna je prava lepotica, saj izžareva neko posebno energijo, ki nas pritegne, in razsvetli vsak prostor, v katerem se pojavi. Žal istega ne bi mogli trditi za marsikatero zvezdnico, katere obraz prekriva debel nanos pudra.“

Kako ji vse to uspeva?

To ni muha enodnevnica, to je način življenja, je za isti medij povedala Hilary. Dolgo je verjela v pregrešno drage kremice in druge izdelke za nego kože, dokler pa ni opazila, da se je z zdravim življenjskim stilom ne le izoblikovala njena postava temveč tudi izboljšala tekstura ter kvaliteta njene kože. “Odkar redno telovadim in pazim na uravnoteženo prehrano, spijem pa tudi veliko vode, sem precej shujšala, kar pa gre z roko v roki tudi z mojim videzom. Moja koža se od tedaj veliko hitreje ter bolje čisti, zato me le redko napade kakšen mozoljček,“ pravi. Mlada mamica poje veliko zelenjave, stročnic in sadja, za prigrizek si naprimer nareže zelenjavo in jo pomaka v grški jogurt, če se želi pregrešiti, pa ne pretirava. “Ob tem se vsaj 3-krat na teden odpravim še na kardio vadbo. Če ne boste migale ter potile svojega telesa, vam (vsaj dolgoročno) ne bo nikoli uspelo.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602