Vizita.si
Olivno olje pripomore k zmanjšanju gub.

Novice

Fotografija razkrila njeno veliko pomanjkljivost …

S.P.
17. 05. 2013 15.30
7

V javnost so pricurljali bližnji posnetki obraza Zoe Saldana, na katerih je njeno čelo močno nagubano, kar so mnogi že označili za veliko pomanjkljivost. Pa gre res za tako "drastično" težavo ali se tudi vam zdi to nekaj normalnega?

Olivno olje pripomore k zmanjšanju gub.
Olivno olje pripomore k zmanjšanju gub. FOTO: iStockphoto

Ko se je priljubljena ameriška igralka Zoe Saldana, ki je navdušila v že mnogo filmskih uspešnicah, kot sta Pirati s Karibov in epska znanstvena fantastika Avatar, v sredo sprehajala po ulicah Los Angelesa, si ni predstavljala, da bo paparacem v objektiv uspelo ujeti tudi eno njenih pomanjkljivosti. V javnost so pricurljali bližnji posnetki njenega obraza, na katerem pa kritiki niso mogli spregledati precej zgubanega čela.

Čeprav je bilo to najverjetneje zgolj posledica bleščanja sonca, zaradi katerega je namrščila obraz, ali pa utrujenosti, saj se je minulo noč zabavala na premieri svojega novega filma Zvezdne steze: V temo, pa so zlobni jeziki znova izkoristili priložnost in opozorili na njeno težavo. "Zoe je že večkrat povedala, da ima precej raztegljivo kožo, zaradi česar naj bi njene gubice nastajale še hitreje in izraziteje kot običajno. To je za tako slavno igralko zagotovo velika zagata, saj vemo, da igralska kariera pogosto temelji predvsem na videzu," so zapisali na enem ameriških blogov.

Sama se na zadnje pripombe še ni odzvala, je pa v preteklosti že zatrdila, da ji fotografije, posnete, da jo očrnijo, ne bodo prišle do živega. Svoje "težave", kot jo imenujejo nekateri, čeprav je nekoliko bolj raztegljiva koža precej pogosta, se – kot pravi – zaveda, najraje pa si pomaga kar z naravnimi izdelki, kot je olivno olje, ki naj bi blagodejno vplivalo na kožo in manjšalo gube. Vsebuje veliko antioksidantov, kot je vitamin E, ki jo naredi še bolj elastično in napeto, pospešuje pa tudi obnovo celic in ji vrača bolj gladek, napet ter zdrav videz.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602