Vizita.si
image (28)

Novice

Fotografija razkrila več, kot je pričakovala ...

S.P.
30. 04. 2013 13.44
14

Ko so paparaci v objektiv ujeli obraz hčerke priljubljene pevke Beyonce, se je ta najprej ustrašila, kako se bodo mediji odzvali na njene prve jasne fotografije. Vendar pa so se ti obregnili ob nekaj čisto drugega, ob nekaj, kar je zvezdnica najmanj pričakovala.

Videti je, da ena izmed najuspešnejših glasbenic na svetu Beyonce tudi med svetovno turnejo poskrbi, da ima dovolj kakovostnega časa, ki ga lahko v miru preživi s svojo družino. Tokrat so jo z njenim partnerjem Jay-Z-jem in 15-mesečno hčerko Blue Ivy opazili v Parizu, kjer so si privoščili pozno kosilo v poznani francoski restavraciji. In čeprav je bila njena največja skrb, kaj bo javnost porekla na prve jasne fotografije majhne lepotičke in kakšen pritisk bodo mediji ustvarjali nanjo, pa so ti veliko več pozornosti namenili nečemu čisto drugemu.

V največji meri so se namreč obregnili ob nenaličen obraz profesionalne plesalke in tudi občasne igralke, ki je bila v svoji naravni podobi videti več kot fantastično. "Kdo bi si mislil, da se bo za razliko od njenih kolegic pod ličili skrivala tako čista, brezhibna in sijoča koža," je na primer poročal britanski tabloid Daily Mail. "Mlada mamica kar žari in sprašujemo se, ali ni takšna celo lepša kot pa vsa urejena na glasbenem odru. Sicer pa vse pohvale, da je kljub vsej slavi ni strah pokazati svojega pravega obraza, ki ji ga lahko marsikatera upravičeno močno zavida," so še dodali. Očitno je njena skrivnost prav v tem, da svoji koži rada pusti dihati, s tem pa ji tudi omogoči, da ostaja mladostna, sveža in spočita.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602