Vizita.si
image (28)

Novice

Fotografija razkriva, kako ji je uspelo v samo nekaj tednih!

S.P.
21. 06. 2013 14.02
4

Novopečena mamica Holly Madison je svoje oboževalce presenetila z vitko in utrjeno postavo, ki jo je pridobila že zelo kmalu po porodu. Vas zanima, kako ji je uspelo?

Mlada mamica Holly Madison, ki je zaslovela kot ena izmed Hugh Hefnerjevih deklet, je 5. marca povila svojo prvorojenko Rainbow, le nekaj tednov po porodu pa že pozirala na rdeči preprogi. Za revijo Life & Style je takrat povedala, s kakšno dieto in metodo vadbe ji je v tako kratkem času uspelo učinkovito preoblikovati svojo postavo, zdaj pa je priznala, da se za njenim dosežkom v kar največji meri skriva poseben zdravstveni pripomoček.

Nosečniške kilograme ter ohlapen trebušček naj bi ji pomagal odpraviti kompresijski pas, ki ga uporablja še danes, prve spremembe pa je na svojem telesu začela opažati že 5 do 6 tednov po porodu. “Ta pas naravnost obožujem. Problematične dele dobesedno prisili v čimprejšnje 'okrevanje', pritisk pomaga pri zmanjšanju zatekanja, izboljšali pa sta se tudi struktura ter kvaliteta moje kože,“ je 33-letnica povedala za Celebuzz. “Med nosečnostjo sem se zredila za 20 kilogramov in ker si prizadevam, da bi težo izgubljala zdravo in počasi, si moram pač pomagati še kako drugače. To početje ni naravno, je pa zelo učinkovito, kar me je popolnoma navdušilo." Sicer pa se je Holly med nosečnostjo držala tudi posebne diete, med katero je jedla predvsem listnato zelenjavo (solato), vmes je seveda veliko telovadila (tekla in izvajala jogo), ter do danes izgubila že skoraj 15 kilogramov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602