Vizita.si
Zvezdnica je spela lase, kar je razkrilo, da njeni bujni temni lasje niso le povsem naravni, temveč ima tudi lasne podaljške.

Novice

Fotografija razkriva, kateri del ni povsem naraven

K.P.
06. 11. 2012 12.40
33

Kim Kardashian je na spletu objavila rentgensko sliko svoje zadnjice, s čimer je dokazala, da je njena svetovno opevana zadnjica povsem naravna. Zadnje fotografije pa razkrivajo nekaj, kar pa vendarle ni povsem naravno …

Zvezdnica je spela lase, kar je razkrilo, da njeni bujni temni lasje niso le povsem naravni, temveč ima tudi lasne podaljške.
Zvezdnica je spela lase, kar je razkrilo, da njeni bujni temni lasje niso le povsem naravni, temveč ima tudi lasne podaljške.FOTO: Fame

Prav vsaka zvezdnica ima vsaj eno skrivnost, s katero ohranja svoj brezhiben videz. Vprašanja o tem, kaj na njej je naravno in kaj umetno, oblega tudi znano starleto Kim Kardashian, ki se je nekega dne govoric o njeni zadnjici tako naveličala, da se je odločila na spletu objaviti rentgensko sliko, s katero je dokazala, da je njena zadnjica povsem naravna in da v njej ni silikonskih vsadkov.

Podobne debate potekajo tudi o njenih prsih, medtem ko sama vztrajno zatrjuje, da so povsem naravne, zanika pa tudi, da bi si ustnice napolnila s kolagenom. Ni pa zvezdnica skrivala, da si je v gubice pod očmi vbrizgala botoks in da ima lasne podaljške, ki so vidni tudi na nedavnih fotografijah. Pred kratkim so Kim ujeli tudi brez lasnih podaljškov, a ravno v trenutku, ko je bila v frizerskem salonu in je čakala, da ji namestijo nove. Ko je bila spet dolgolaska, je priljubljena zvezdnica na družbenem omrežju zapisala: 'Dolgi lasje, resnično sem vas pogrešala'.

Za lasne podaljške se odloči veliko zvezdnic in tudi drugih žensk, ki si želijo daljših las ali bolj bujne pričeske. Nekatere imajo pri izbiri podaljškov malce manj sreče in se potem soočijo s težavo poškodovanih naravnih las, kar pa spet do neke mere popravijo strokovnjaki. Nemalokrat pa lasni podaljški zvezdnic padejo v oči tudi fotografom in paparacem, ki so že ujeli lasne podaljške pri Britney Spears, Victorii Beckham, Lindsay Lohan in mnogih drugih.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602