Vizita.si
“Njene ustnice so videti vsaj 10-krat večje in polnejše kot običajno.“

Novice

Razvpita zvezdnica znova ogorčila

S.P.
14. 03. 2013 08.10
1

Britanski mediji so se znova obregnili ob zadnje fotografije Kim Kardashian, ki so na Twitterju požele precej negativno kritiko. Njene ustnice so namreč po mnenju oboževalcev videti zelo velike, obtožili pa so jo celo nespametne uporabe botoksa.

“Njene ustnice so videti vsaj 10-krat večje in polnejše kot običajno.“
“Njene ustnice so videti vsaj 10-krat večje in polnejše kot običajno.“ FOTO: Twitter

Britanski tabloidi, med katerimi sta tudi Daily Mail in The Sun, so se obregnili ob zadnje fotografije priljubljene televizijske osebnosti Kim Kardashian, ki jih je v torek objavila na Twitterju. "Vsi vemo, da se na vse pretege trudi, da bi med nosečnostjo svoje kilograme obdržala čim bolj pod nadzorom, in videti je, da s tem nima težav. Ti so se namreč začeli nabirati ravno tam, kjer si jih je želela," so se ponorčevali.

32-letnica, ki se trenutno zadržuje v Los Angelesu, kjer snema novo sezono družinskega resničnostnega šova Sledite Kardashianovim, je namreč razkrila zelo velike ustnice, ki so med njenimi oboževalci sprožile precejšnjo mero ogorčenja. Le eden izmed mnogih je na primer zapisal: "Njene ustnice so videti vsaj 10-krat večje in polnejše kot običajno." Spet druge je ujezila misel na to, da med nosečnostjo uporablja metode lepotne kirurgije: "Pod srcem nosiš otroka, ki je del tvojega telesa, ti pa vanj vnašaš umetne ter nevarne snovi. Mislim, da je čas, da nehaš misliti samo nase."

Kljub temu, da zvezdnica na negativne komentarje še ni odgovorila, jo je branila ameriška osebna trenerka Alicia Hunter, ki zagotavlja, da Kim česa takega ne bi nikoli storila ter da je zabuhlost v predelu obraza zgolj posledica že pozne nosečnosti. "Do danes se je zredila že dobrih 25 kilogramov, kar se nekje pač mora poznati. Noge in gležnji ji zatekajo, malce polnejša pa so tudi njena lička, zaradi česar je navidezno povečan tudi predel njenih ustnic. Zagotovim vam lahko, da Kim živi čim bolj zdravo življenje, saj se drži zdrave prehrane, v dovoljeni meri pa tudi pridno telovadi."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602