Vizita.si
image (28)

Novice

Fotografije dokazujejo, da je res shujšala

L.E.
21. 09. 2012 13.53
3

Čeprav se je dolgo govorilo, da je Jennie Garth po ločitvi vidno shujšala, to vseeno ni bilo tako opazno, dokler se nedavno niso pojavile njene fotografije v kopalkah.

Jennie Garth je zaslovela v priljubljeni nadaljevanki Beverly Hills 90210. Dolgo je bila ena redkih zvezdnic, ki je bila s svojim možem, prav tako igralcem, leto za letom srečno poročena. Čeprav sta v zakonu dobila tri otroke, ni imela nikoli težav s težo. Potem pa je konec marca njen partner povsem nepričakovano zahteval ločitev. To jo je prizadelo in kmalu so številni mediji začeli pisati, da zaradi toliko stresa hujša. To so zdaj potrdile njene fotografije v kopalkah, saj je na trebuhu mogoče videti malo odvečne kože.

Nekateri se po težki čustveni preizkušnji zredijo, saj se s hrano tolažijo, drugi, kot je Garthova, shujšajo, saj verjetno izgubijo apetit ali pa si morda le želijo dokazati, da so še vedno privlačni. 40-letno igralko so na dopustu v Las Vegasu paparaci videvali, kako zjutraj redno teče, ob popoldnevih je za povrh pogosto plavala v bazenu svojega hotela. Tudi v intervjuju za Entertainment Tonight je povedala, da je zaradi stresa, ki ji ga je povzročila zanjo neželena ločitev, izgubila veliko kilogramov. “Mislim, da me razume vsak, ki je že šel skozi kaj podobnega. Telo se včasih spremeni v skladu s čustvenim stanjem.“

Pravi, da je od ločitve izgubila devet kilogramov, kar se na njeni že tako vitki postavi precej pozna. Pojasnila je, da je od takrat jedla zelo zdravo ter redno telovadila: tekla, hodila v hribe, jahala. “Kjer stanujemo, pridelujemo svoje sadje in zelenjavo, zato se prehranjujemo zelo zdravo.“ Jennie obroke pripravlja sama, in sicer pogosto speče lososa ali piščanca ter ju postreže s krompirjem ali špinačo. Ker ima tri hčerke, jim poskuša biti dober zgled tako z načinom, kako se spopada z ločitvijo, kot z načinom, kako dan za dnem skrbi zase. Naučiti jih želi, da so same s seboj zadovoljne ter da zase poskrbijo na pravilen način. “Želim, da se v svoji koži počutijo dobro ter da so zdrave tako psihično kot fizično.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587