Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč je imela premalo kilogramov, danes pa ...

N.D. / K.P.
29. 11. 2012 10.18
70

31-letna zvezdnica je na rdeči preprogi požela veliko kritik, a ne takšnih, kot smo jih bili, kar zadeva slavno pevko, vajeni nekoč …

Nadarjena ameriška filmska in televizijska igralka ter izjemno talentirana pevka Christina Aguilera je bila na nedavni podelitvi nagrad za glasbene dosežke American Music Awards 2012 pravi magnet tako za novinarje kot fotografe. Na rdeči preprogi se je pojavila v prelepi satenasti obleki nežno vijolične barve, a bolj kot ob obleko so se kritiki obregnili ob njene obline. Ni več skrivnost, da je v zadnjih nekaj letih nekoč skoraj anoreksična Christina na svojo nizko postavo dodala skoraj 17 kilogramov, zaradi česar je deležna takšnih in drugačnih komentarjev, ki pa jih je poslušala tudi, ko je v začetni točki svoje kariere njena telesna teža drastično upadla. V tistem obdobju je bila Christina preobremenjena z nastopi in koncerti, kar ji je odvzemalo čas za zdravo in zadostno prehranjevanje. S slabo prehrano je prišla tudi izčrpanost in sčasoma se je odločila, da bo morala bolje skrbeti zase.

Čeprav gredo njene zdajšnje obline marsikomu v nos, pa je pevka svojo malce bolj zaobljeno postavo v celoti sprejela in kritikam ne namenja pretirane pozornosti. “Medtem ko so me mnogi kritizirali in mi govorili, da sem predebela, sem se sama sebi v resnici zdela celo malce preveč koščena in ploska, zato sem svoje izpopolnjeno telo z veseljem sprejela. Sicer je trajalo kar nekaj časa, da sem res prišla do tega sklepa, a se v svoji koži trenutno počutim naravnost fantastično", trdi 32-letnica, ki jo po njenih besedah partner in sin ljubita takšno, kakršna je.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (70)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587