Vizita.si
image (28)

Novice

Fotografije, ki so popolnoma obnorele svet

S.P.
18. 10. 2012 10.49
63

Svetovno priznana “plus-size“ manekenka Robyn Lawley je popolnoma obnorela svet. Z nedavno objavljenimi fotografijami, na katerih v zapeljivih kopalkah poveličuje svoje ženstvene obline, se je namreč zoperstavila kriterijem mode ter uspela začrtati nove ideale.

Svet mode izvaja vse večje pritiske na že tako močno shirane manekenke, ki danes v povprečju tehtajo kar 23 odstotkov manj, kot znaša telesna teža normalne ženske. Modne piste in naslovnice priznanih revij polnijo opazno podhranjena dekleta, kar pa je močno zmotilo tudi dolgonogo lepotico iz Avstralije, ki se je bogovom mode postavila po robu.

Uspešna “plus-size“ manekenka Robyn Lawley se je v zapeljivih kopalkah nastavila svetovno priznanim fotografom in poveličevala svoje polno telo. “Ni mi mar za stroge kriterije, saj ženstvene obline prinašajo mnogo prednosti, ki jih suhljata dekleta ne bodo nikoli dosegla. Oblikovalci bi se morali spustiti na realna tla in se dodobra pozanimati, kdo so pravzaprav njihove stranke. Nekako ne spregledajo, da te nočejo gledati nemočnih teles in da največja seksapilnost prihaja predvsem iz pristne samozavesti. S tem sem sama že daleč prišla,“ je pojasnila svoje stališče.

Slavna lepotica je z nedavno izdanimi fotografijami že popolnoma obnorela svet, hkrati pa ji je uspelo izničiti tudi bizarne ideale, ki so neugodno vplivali na življenja že mnogih deklet. Tudi sami moramo priznati, da je videti naravnost fantastično.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (63)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587