Vizita.si
image (28)

Novice

Fotografije, ki so razburile Kardashianove

S.P.
22. 11. 2012 15.52
37

Splet so v zadnjem času popolnoma preplavile fotografije Kimine obilne in nič kaj zapeljive zadnjice, ki je dolgo veljala za njen največji adut, zaradi česar pa jo je to še toliko bolj prizadelo. Ali to pomeni konec Kardashianovih?

Fotogalerija: Fotografije, ki so razburile Kardashianove

Ena od najbolj obleganih zvezdnic današnjega časa Kim Kardashian je s pomočjo svetovnih medijev praktično čez noč zaslovela in zasijala v soju žarometov ter si s pomočjo razgaljanja svojega življenja ustvarila precej dobičkonosno kariero. Dolgo se je še kako rada nastavljala mnogim paparacem, ki jo budno spremljajo na vsakem koraku in skrbela za dobro mero publicitete, tokrat pa naj bi jo po besedah bližnjih virov ta začela celo bolj bremeniti, kot pa veseliti.

Splet so namreč popolnoma preplavile fotografije, na katerih je njena zadnjica v pretesnih oblačilih videti precej obilna in nič kaj zapeljiva, močno pa naj bi jo prizadeli tudi nesramni komentarji, ki se nanašajo na Kimine težave z odvečnimi kilogrami. “Kim se sicer res trudi delati na svoji telesni teži, a jo preveč stresa in frustracije pri tem zagotovo ovirajo. Odkar je stopila v novo zvezo, je pridobila vsaj 10 kilogramov in verjemite, da do tega ni tako brezbrižna, kot kaže na zunaj. Njena slaba volja je vplivala že na celo družino, zaradi česar naj bi začeli razmišljati celo o umiku iz resničnostnega šova, k čemur pa jo močno spodbuja tudi Kanye. Naslednje leto ji poteče pogodba in samo čas bo pokazal, koliko bo še lahko prenesla,“ je pojasnil neimenovani vir. Nejevolna Kim na tovrstna namigovanja še ni odgovorila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602