Vizita.si
Namesto pohval je požela samo kritike.

Novice

Fotografije, nad katerimi so se vsi zgražali

L.E.
28. 12. 2012 07.48
9

Britanska lady ima morda dovolj denarja, da si privošči luksuzne počitnice v toplih krajih, po drugi strani pa očitno pri hrani kar malo preveč varčuje.

Namesto pohval je požela samo kritike.
Namesto pohval je požela samo kritike.FOTO: Fame

Zelo žalostno je, kadar gre nekdo v želji po vitkosti predaleč. Svet so tako obkrožile kar šokantne fotografije lady Victorie Hervey na plaži, saj so njene kosti sploh na prsnem košu resnično preveč vidne. Čeprav je verjetno mislila, da jo bodo ljudje občudovali, je požela samo zgražanje. Tako kot je izjemno nezdravo imeti preveč kilogramov, jih za telo ni dobro imeti niti premalo. Preprosto moramo jesti toliko, kot naše telo potrebuje, kar nam pove z občutkom lakote. Poleg tega pa morajo živila, ki jih zaužijemo, vsebovati čim več dobrodejnih hranil, saj tako delovanje svojega organizma še izboljšamo.

Marsikdo v teh prazničnih dneh pretirava, kar se še posebej pozna v maščobnih blazinicah, ki se naberejo na območju trebuha. 36-letna britanska aristokratinja, ki si želi postati igralka, nekoč pa je bila manekenka, si po drugi strani v prihodnjih dneh lahko privošči malo več, ne da bi to slabo vplivalo na njeno zdravje ali videz. Toda na žalost gre pri takšnih osebah pogosto tudi za psihološko težavo, ko preprosto v ogledalu ne vidijo svojega pravega odseva, temveč se vidijo veliko obilnejši, kot so. To včasih težko premagajo sami. Potrebujejo zunanjo pomoč, in sicer je najbolj učinkovit pogovor s psihologom. Ker pa so njihove ure precej drage, prav pride tudi vsak družinski član in prijatelj, ki si je pripravljen vzeti nekaj časa. Najbolj pomembno je, da se ne delamo, da je vse prav.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587