Vizita.si
Zvezdnica se je od začetka svoje pevske kariere že precej spremenila.

Novice

Gaga, kakšna pa si?

S.P.
06. 11. 2012 10.50
5

Lady Gaga je znova šokirala s svojim videzom med turnejo v Portoriku, ko se je na znameniti plaži pojavila v vidno pretesnih kopalkah, ki so komajda zakrile njen poln dekolte. Lahko verjamete, da se je nekdaj slavna lepotica tako spremenila?

V zadnjem času ena izmed najdonosnejših in najpopularnejših pevk na svetu Lady Gaga si je med naporno turnejo v Portoriku privoščila tudi krajši oddih in čas za sprostitev, ki pa se je hitro spreobrnil v precej neprijetno popoldne. Na priljubljeni plaži Isla Verde Beach so jo namreč začeli oblegati številni fotografi, ki so zvezdnico uspeli ujeti v precej ponesrečenem trenutku.

Zvezdnica se je od začetka svoje pevske kariere že precej spremenila.
Zvezdnica se je od začetka svoje pevske kariere že precej spremenila.FOTO: Facebook

26-letnica je nekdaj nedvomno veljala za pravo lepotico, danes pa je skorajda ne moremo več prepoznati. Njen videz je vse bolj zanemarjen, nič kaj pa ne skrbi niti za zdravje svojega telesa, saj so se odvečni kilogrami v zadnjem mesecu zopet začeli nenadzorovano nabirati. Vidno premajhne kopalke so komajda pokrile njene polne prsi, hkrati pa izpostavile tudi neprivlačne maščobne blazinice, ki jih Gaga zagotovo ni najbolj vesela. Zvezdnica je v zadnjih mesecih že večkrat šokirala z drastičnimi in nenadnimi spremembami svoje telesne teže, zato se številni že sprašujejo, kam jo bo to na koncu pripeljalo.

Ko se je nazadnje zredila za dobrih 13 kilogramov, je dolgo trdila, da je s svojo postavo več kot zadovoljna, pred kratkim pa se je estradnica vendarle zlomila tudi pred očmi javnosti. “Na začetku so me ljudje klicali in vsi ogorčeni spraševali, ali je res, da sem se tako zredila. Sprva se s tem nisem obremenjevala, potem pa je stvar prišla v medije, kar me je močno razburilo. Jezi me predvsem dejstvo, da o tem še danes vsi vneto govorijo, kar se mi zdi zelo neumno in nesramno. Priznam, da sem se zredila. S svojo težo se borim že vse od otroštva in že večkrat sem se spopadla z anoreksijo in bulimijo. To pa ne pomeni, da ne vidim širšega bistva. Še vedno menim, da bi ženske morale sprejeti svoje obline in se ceniti takšne, kakršne so. Prava lepota prihaja od znotraj, od srca in upam, da bodo to kmalu videli tudi drugi“.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587