Vizita.si
image (28)

Novice

Gemma Collins razkrila, kaj je vzrok za njene kilograme

K.B.
17. 05. 2011 10.12
0

Potem ko se je Gemma Collins, udeleženka britanskega resničnostnega šova The Only Way Is Essex, odločila, da začne živeti bolj zdravo in da izgubi svoje odvečne kilograme, je sedaj razkrila, kaj je glavni vzrok za to, da je v nekaj letih pridobila izjemno veliko kilogramov.

''Jedla sem, da sem zapolnila praznino,'' je za revijo New! priznala Gemma Collins, ki se je pred nekaj leti razšla z dolgoletnim partnerjem Danom. ''Z Danom sva bila skupaj pet let, ko sva se odločila za otroka, sem splavila v tretjem mesecu nosečnosti. Teden kasneje je odšel na zabavo, spoznal neko dekle in me zapustil,'' se tistih dni spominja Britanka. ''Jedla sem kitajsko hrano, indijsko, italijansko … Vse, kar sem počela, je bilo, da sem jedla. Hrano sem si naročila na dom, jedla, se splazila v posteljo in se pokrila z blazino čez glavo,'' se spominja Gemma.

30-letna Britanka se je v tem času tako zredila, da je tehtala kar 108 kilogramov. A sedaj se je odločila, da je čas za spremembe in da si želi živeti bolj zdravo. ''Nisem sumoborec, sem človek in želim si biti znova takšna Gemma, kot sem bila. Še vedno sem ponosna na svoje obline, a si želim biti zdrava. Vem, da imam čezmerno težo in da to škodi mojemu zdravju.'' Gemma se je že podala v telovadnico in začela tudi paziti na prehrano.

Kako se soočiti z izgubo partnerja in kako to preboleti, preverite v članku Kaj storiti, ko vas zapusti?.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587