Vizita.si
image (28)

Novice

Geri Halliwell razkrila svoj trebušček

K.B.
03. 08. 2011 13.31
11

Za povešeno kožo na trebuhu trpijo številne mamice po rojstvu in tisti, ki drastično shujšajo. Da temu ne uidejo niti zvezdnice, je že večkrat razkrila tudi nekdanja Spajsica Geri Halliwell, ki je svoj trebušček s povešeno kožo že večkrat brez sramu pokazala.

Nekdanja Spajsica Geri Halliwell je med tekom po londonskih ulicah razkrila, da kljub popolni postavi, z vadbo in zdravo prehrano le ne more  čisto vplivati tudi na povešeno kožo, ki je posledica poroda in drastičnega hujšanja nekdanje Spajsice. Geri je bila namreč v času največje priljubljenosti britanske skupine Spice Girls znana po lepi postavi, a kmalu za tem je padla v začarani krog drastičnega hujšanja, dokler ni shujšala do neprepoznavnosti in priznala, da trpi za bulimijo. O svoji bolezni je javno spregovorila tudi v oddaji Life Stories, kjer je povedala, da bi brez zdravniške pomoči najverjetneje izgubila boj z boleznijo.

K povešeni koži na trebuhu je pripomogel tudi porod njene danes že petletne hčerke Bluebell. V času nosečnosti se namreč telo prilagaja hitrim spremembam razvijajočega se otroka, zato se koža na trebuhu hitro razteza. Kako se bo stanje po porodu povrnilo v prejšnjega, pa je odvisno od elastičnosti kože oziroma njene sposobnosti proizvodnje elastina in kolagena. Tako pogosto kljub vadbi in zdravi prehrani mamici po rojstvu ostane odvečna koža . Pogosta težava nosečnic pa so tudi strije, do katerih pride, če vlakna kolagena in elastina popustijo ali počijo. Da do tega ne bi prišlo, si lahko pomagate s kakovostnimi vlažilnimi balzami, ki jih začnete uporabljati že na samem začetku nosečnosti, najpozneje v 10. tednu. K strijam so bolj nagnjena dekleta, ki so se z njimi srečala že v puberteti.

Kako se še ubraniti pred strijami, pa preverite tukaj. 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587