Vizita.si
Gorski zdravnik

Novice

Gorski zdravnik nam je zaupal, če ga kdaj v resničnem življenju zamenjajo za pravega zdravnika

N.R.A.
04. 06. 2024 04.19
0

Ste se kdaj vprašali, če Gorskega zdravnika kdaj zamenjajo za pravega? Kako je igrati zdravstvenega delavca, navsezadnje pa, kako sam gleda na zdravstvene delavce, nam je zaupal Hans Sigl, ki v seriji Gorski zdravnik igra Martina Gruberja.

Hans Sigl, ki igra priljubljenega gorskega zdravnika, nam je zaupal, da občinstvo in gledalci serije Gorski zdravnik danes zelo dobro ločijo med resničnostjo in fikcijo: ''Včasih ljudje pridejo do mene v šali in rečejo, da imajo kolena (po možnosti se večina dotika levega kolena, smešno), resnih povpraševanj pa nikoli ni bilo.''

Gorski zdravnik
Gorski zdravnikFOTO: PRO PLUS

Kako pa po vlogi v seriji gleda na zdravnike in zdravstvene delavce? Se mu je pogled tekom snemanja serije morda spremenil? ''Zelo spoštujem zdravniški poklic. S svojim delom poskrbimo za razvedrilo in poskrbimo za eskapizem, kar je vsekakor upravičeno, vendar gre pri zdravnikih pogosto za vse, kar zahteva veliko strasti, izrazito koncentracijo in celovito znanje.''

Gorski zdravnik Martin Gruber se je to pomlad vrnil na POP TV in gledalci lahko od ponedeljka do četrtka ob 20. uri spremljamo nove epizode zdaj že 17. sezone priljubljene serije. Priljubljeni zdravnik bo tudi tokrat priskočil na pomoč ljudem, ki se bodo znašli v težavah v gorskem svetu, medtem ko se bo moral sam soočati s številnimi težavami in zapleti v zasebnem življenju ter poskrbeti za prihodnost svoje družine.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587