Vizita.si
image (28)

Novice

Govorice se že širijo …

L.E.
11. 07. 2013 09.24
5

Kate Upton bi lahko označili za najbolj vroče dekle tega trenutka. Toda tudi najbolj seksapilne lepotice niso popolne v vsakem trenutku. Kate je v oprijeti obleki razkrila …

Kate Upton velja za eno najprivlačnejših manekenk zadnjega časa. Predstavlja pravo revolucijo, saj je zaslovela zaradi svojih oblin. Na naslovnicah najbolj znanih revij je sicer kazala tudi povsem raven trebuh, ravno to pa je bilo tisto, kar je manjkalo na zadnjih fotografijah, ki so jih posneli paparaci. Je lepotica noseča ali si je samo privoščila malo več nezdravih dobrot? Govorice se v zadnjih dneh po spletu širijo z bliskovito hitrostjo. Njen predstavnik za javnost je dejal samo, da o njenem zasebnem življenju ne misli razpravljati.

Če je 21-letnica noseča, tega vsaj v tem trenutku še ne želi priznati; po drugi strani pa je mogoče, da so jo fotografi ujeli, ko je bil njen trebušček samo malo bolj napihnjen kot običajno. Kate je vendar že večkrat razložila, da zase bolj strogo skrbi samo, kadar jo čakajo zelo pomembna snemanja. Sicer je s seboj povsem zadovoljna tudi, če ima kakšen kilogramček več. "Ljudje so mi rekli, da zaradi tega ne bom nikoli našla dela v modni industriji," je povedala za The New York Times. "Toda mislim, da se zaradi tega ljudje z mano lažje poistovetijo," je razložila, kako sama vidi skrivnost svojega uspeha.

Malo preveč praznovanj in razvajanj s sladkimi in mastnimi dobrotami, pa se kilogramček več hitro nabere, marsikoga prične mučiti bolj napihnjen trebušček. Te nadloge, ki je največja, preden moramo skočiti v kopalke, se je najlažje rešiti, če pazimo, da čez dan pijemo dovolj navadne vode. Sliši se rahlo paradoksno, vendar ravno dovolj vode povzroči, da se iz telesa izloči tista, ki je odvečna in jo to brez potrebe zadržuje. Najpogosteje na žalost ravno na tistih mestih, kjer bi si tega najmanj želeli. Vodo lahko sicer zaužijete tudi z zelenjavo in sadjem, ki bi morala v teh poletnih dneh predstavljati bistven del vaše prehrane.

Kaj vse lahko povzroči napihnjen trebuh, si preberite tukaj.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602