Vizita.si
image (28)

Novice

Grozljiv padec v plesnem šovu

K.B.
17. 05. 2011 15.20
8

Ameriški šov zvezde plešejo se je prejšnji teden skorajda končal tragično. Na plesnih vajah, na katerih sta plesni par Kym Johnson in Hines Ward preizkušala nove figure, s katerimi bi navdušila žirijo, je zvezdniški nogometaš nerodno padel na krhko plesalko.

Nesreča se je zgodila, ko sta plesni par Kym Johnson in Hines Ward preizkušala dvig, ki ga kot pravi Kym, še ni izvedel nihče v oddaji Zvezde plešejo in ki ga ni prej preizkusila niti s svojim plesnim partnerjem. Na vsak način sta namreč s svojo salsa točko želela navdušiti tako žirijo kot gledalce pred televizijskimi ekrani.

A med vajo je Hines izgubil ravnotežje in nerodno padel na 34-letno plesalko. Ta je ob padcu močno udarila z glavo ob tla in tam v hudih bolečinah tudi obležala. Ekipa je takoj poklicala reševalce, ki so ji namestili opornico in jo prepeljali v bolnišnico. Sprva se je zdelo, da je plesalkine kariere konec.

''Bila je vsa zaskrbljena in rekla, da to ni moja krivda, ampak da je kriva sama, ker je želela, da izvedeva ta dvig in skrbelo jo je, kako bova sedaj vadila do oddaje,'' se spominja Hines, ki ji je odvrnil, da trenutno tekmovanje ni pomembno, ampak je pomembno, da okreva.

Kljub grozljivem padcu, pa so preiskave v bolnišnici pokazale, da jo je Kym odnesla le z nekaj nategnjenimi mišicami in da ji bodo pomagale že protibolečinske tablete. ''Srečen sem le, da še vedno hodi,'' je nato olajšano v oddaji povedal Hines. Ne le da lahko hodi, skupaj sta odplesala tudi svojo točko in navdušila tako žirijo kot gledalce.

Kako ravnati ob poškodbi glave in udarcu, pa preverite tukaj.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587