Vizita.si
image (28)

Novice

Grozljiva novica igralke prestrašila oboževalce

S.P.
22. 10. 2013 11.20
0

Legendarno pevko in ogralko Dolly Parton so v ponedeljek sprejeli v bolnišnico, potem ko je bila s prijateljico udeležena v prometni nesreči. Kot pravi, hujših poškodb k sreči ni utrpela, bo pa morala nekaj časa strogo počivati in nositi ovratnico za podporo vratu.

Legendarna country pevka in igralka Dolly Parton je bila v ponedeljek poškodovana v prometni nesreči, poroča TMZ. 67-letnica je sedela na sovoznikovem sedežu avtomobila, ki ga je upravljala njena dolgoletna prijateljica Judy Ogle, ko naj bi vanju trčilo drugo vozilo. Obe so urgentno hospitalizirali v bližnji bolnišnici v Nashvillu ter k sreči ugotovili, da nista huje telesno poškodovani, Dolly pa bo zaradi hudih bolečin nekaj časa morala strogo počivati in nositi ovratnico za podporo vratu.

“Zjutraj sem bila udeležena v prometni nesreči, ampak je z mano vse v redu,“ je svetlolaska na Twitterju pomirila svoje oboževalce, ki so se ustrašili najhujšega. “Le malce sem otečena ter pretresena, zato so me odpustili iz bolnišnice, da lahko v miru okrevam doma.“

In čeprav tako Partonova kot Oglejeva za nastalo škodo krivita neznanega voznika, se s strani policije govori, da naj bi prometno nesrečo zaradi neprevidnosti v resnici povzročili sami.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587