Vizita.si
Pred dvema letoma veliko bolj debelušna 21-letnica je bila videti med nedavnim fotografiranjem z oboževalci bolj vitka.

Novice

Hči kontroverzne političarke šokirala z novim videzom

L.E.
26. 09. 2012 15.48
4

Pravi, da ji zunanji videz ne pomeni veliko; toda v novem resničnostnem šovu je Bristol Palin presenetila z veliko bolj vitko postavo ter popravljeno brado.

Pred dvema letoma veliko bolj debelušna 21-letnica je bila videti med nedavnim fotografiranjem z oboževalci bolj vitka.
Pred dvema letoma veliko bolj debelušna 21-letnica je bila videti med nedavnim fotografiranjem z oboževalci bolj vitka.FOTO: Fame

Bristol Palin je morda celo bolj kot hčerka kontroverzne ameriške političarke Sarah Palin znana kot zvezdnica resničnostnih šovov. Komaj 21 let ima, vendar sodeluje že v tretjem ter promovira svojo avtobiografijo s primernim podnaslovom Moje popotovanje do zdaj. Kamere so jo že snemale v njenem vsakdanu, saj se lahko pohvali z resničnostnim šovom o svojem življenju; to jesen pa jo oboževalci lahko gledajo v priljubljeni oddaji Ples z zvezdami. Tekmuje že drugič; prvič se je preizkusila pred dvema letoma, ko je gledalce presenetila, ker v nasprotju z ostalimi tekmovalci ni shujšala, temveč se je celo zredila. Zvezdniki morajo namreč tako kot pravi plesalci ure in ure trdo trenirati skoraj vsak dan, kar pomeni, da se, če to hočejo ali ne, kakšen odvečen kilogram le stopi.

Toda to leto je ameriško javnost prav šokirala, saj se je na televizijskih zaslonih pojavila povsem spremenjena. Časopisu Us Weekly je potrdila, da je shujšala ter razkrila svojo skrivnost. “Sem samo bolj aktivna, poleg tega sem iz svoje prehrane izločila vse, kar ni zdravo. Tako preprosto je,“ je razložila v zakulisju snemanja oddaje. Poleg tega pravi, da je nekaj odvečne teže izgubila tudi zato, ker mora ves čas tekati za danes že štiriletnim sinčkom, ki ga je rodila pri rosnih sedemnajstih. Priznala je tudi, da jo je razprava o njeni teži med njeno prvo udeležbo na resničnostnem šovu prizadela, da pa se je do zdaj naučila, da lahko vsako kritiko uporabi kot motivacijo in tako poskuša postati še boljša.

Časopisu je razkrila tudi, da je spremenjen videz njenega obraza posledica estetskega posega. O tem se je šepetalo že dlje, zdaj pa je Bristol dejansko jasno in glasno povedala: “Popravila sem si brado.“ Toda trdi, da ni šlo prav za plastično, ampak za korektivno operacijo. “Da, izboljšala je moj videz, toda potrebna je bila zaradi zdravstvenih razlogov … da bi bila moja čeljust pravilno poravnana z zobmi. Nisem obsedena s svojim obrazom. Sem pa navdušena nad rezultatom.“ Poseg naj bi opravila konec leta 2010, njena brada pa je verjetno še bolj zašiljena postala zaradi izgube nekaj kilogramov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587