Vizita.si
17-letna Ireland vse pogosteje prek spleta objavlja svoje fotografije.

Novice

Hči slavnega igralskega para osupnila s svojo postavo!

U.S.
29. 03. 2013 15.24
22

Manekenka Ireland Baldwin, hči igralcev Aleca Baldwina in Kim Basinger, je po tem, ko je podpisala pogodbo z modno agencijo IMG, začela z objavljanjem svojih zapeljivih fotografij na družabnem omrežju. Nad lepoto komaj 17-letne manekenke so številni navdušeni.

17-letna Ireland vse pogosteje prek spleta objavlja svoje fotografije.
17-letna Ireland vse pogosteje prek spleta objavlja svoje fotografije.FOTO: Instagram
Velik uspeh je 17-letna Ireland Baldwin dosegla že pred časom, ko so jo pod svoje okrilje povabili pri prestižni modni agenciji IMG, kjer sta svojo kariero pred leti začeli tudi zvezdnici Kate Moss in Christy Turlington. "Blagoslovljena sem in srečna," je po podpisu svojim oboževalcem priznala svetlolaska, ki zdaj svoj uspeh proslavlja tudi z oboževalci prek spleta, ko jim skoraj vsak dan postreže z novimi vročimi fotografijami.

Bo šla po poti svoje uspešne mame?
Bo šla po poti svoje uspešne mame? FOTO: Twitter
Po maminih stopinjah?

Da mladenko čaka obetavna kariera v svetu mode, so prepričani številni poznavalci. Kdo ve, mogoče bo pa kmalu stopila na pot svoje slavne mame Kim Basinger, ki je bila, še preden je začela svojo igralsko kariero in se dokazala z vlogo Bondovega dekleta v filmu Never Say Never Again, prav tako uspešen Fordov model.

V medijih po zaslugi očeta

Mala Ireland se je proti svoji volji v medijih prvič znašla leta 2007, potem ko je v javnost pricurljal posnetek, v katerem jo je oče Alec Baldwin prek telefonske tajnice ozmerjal z brezobzirno malo svinjo, ki je čisto nepremišljena. Ireland je kasneje povedala, da je bilo vse skupaj prenapihnjeno. Očeta naj bi celo do neke mere razumela, saj je bil po njenem mnenju v tistem času precej psihično obremenjen. Kakor koli že, danes ima Ireland z očetom povsem normalen odnos, lepo pa je sprejela tudi njegovo novo ženo Hilarijo Thomas.

Navdušila s svojo zadnjico in trebuščkom

Zdaj pa 17-letna manekenka navdušuje s svojimi fotografijami, ki jih pridno objavlja na spletu. Eno izmed zadnje objavljenih je posnela na plaži na Havajih, kjer je pozirala v kopalkah. Na njej s hrbtom obrnjena proti kameri razkriva svojo čvrsto zadnjico. Zadnjica pa ni edino, s čimer se lahko 17-letnica pohvali. Velikega zanimanja je venomer deležen tudi njen raven trebušček, ki ga je razkrila na fotografiji, ko je pozirala v domači kopalnici. Na sebi je imela le vroče hlačke in top, ki je lepo poudaril njene trebušne mišice.

Ireland si pogosto privošči kosmiče.
Ireland si pogosto privošči kosmiče. FOTO: Twitter

Kako enostavno do izklesanega trebuščka?

Pot do ravnega trebuščka je načeloma preprosta, težava nastane, kadar nimamo dovolj časa in volje. Mnogi le stežka takoj povsem spremenijo način življenja, zato je bolje, da se spreminjanja svojih navad lotite počasi, namesto da prehitro obupate. Preden se navadite telovaditi redno in jesti povsem zdravo in uravnoteženo, preizkusite naslednje nasvete.

– Pijte več vode.
– Izbirajte hrano, ki je bogata z vlakninami.
– Uživajte le zdrave maščobe.
– Izločite močno soljeno in sladkano hrano.
– S prijatelji se družite na sprehodu.
– Ko imate čas, stiskajte trebuh.
– Vrtenje obroča je vadba, ki je zabavna in učinkovita.
– Delajte predklone.
– Privoščite si dovolj (lepotnega) spanca.

 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602