Vizita.si
image (28)

Novice

Hči slavnih igralcev na Twitterju odkrila preveč?

L.E.
18. 09. 2012 13.34
11

Mlada Ireland Baldwin ima res telo, ki ji ga lahko marsikdo zavida; vendar mnogi vseeno menijo, da zaradi tega še ni primerno, da na znanem družbenem omrežju objavlja fotografije, ki toliko razkrivajo.

16-letno Ireland Baldwin vsaj za zdaj še ne poznamo tako dobro kot njene starše – lahko pa zaključimo, da je zelo samozavestna, saj je tako mlada na znanem družbenem omrežju objavila svojo fotografijo v kopalkah. Njena mati je Kim Basinger, ki je vedno veljala za lepotico; očitno je, da je hči podedovala njen videz. Ireland je lahko s svojim telesom upravičeno zadovoljna, saj deluje zelo zdravo, toda vseeno mnogi mislijo, da tako mlada na internetu ne bi smela objavljati takšnih fotografij. Najstniki zaradi pomanjkanja življenjskih izkušenj, predvsem pa zaradi prevelike želje po potrditvi vrstnikov, ne znajo vedno presoditi pravilno ter se zaradi tega lahko kaj hitro opečejo. Zaradi takšnega odziva je Ireland fotografijo tudi že izbrisala.

Kljub temu je fotografija obkrožila svet in razkrila njeno manekensko postavo. Povsem mogoče je, da je v zadnjem letu prevzela nekaj zdravih življenjskih navad, ki jih je začel goreče zagovarjati njen oče Alec Baldwin. 54-letnik je namreč na začetku tega leta zelo shujšal, medijem pa razkril, da je bil v to prisiljen, saj so zdravniki ugotovili, da se bo, če svojega načina življenja ne spremeni, soočil s sladkorno boleznijo tipa dva. Z veliko discipline je uspel to preprečiti, poleg tega je samo zato, ker je iz svoje prehrane izločil sladkor in enostavne ogljikove hidrate ter začel redno telovaditi, v štirih mesecih izgubil kar 13 kilogramov. “Ukvarjam se s pilatesom in spinningom ter z veliko manj joge, kot bi si želel,“ je povedal v televizijski oddaji Access Hollywood. “Kadar snemam in ne najdem časa za telovadbo, je najtežje. Takrat moram jesti manj in tega se zelo dobro zavedam.“ Svoje življenjske navade je res povsem spremenil, toda priznal je, da mu je največ težav povzročal sladkor. “Sladkor me je najbolj ubijal – bil je moja največja težava.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587