Vizita.si
Skrivnost uspešnega zakona je v tem, da se poročiš z nekom, ki te neizmerno privlači, pove 37-letna Heidi Klum.

Novice

Heidi razkriva skrivnost uspešnega zakona

K. B.
31. 01. 2011 09.30
2

Ljudje, ki so v svojem zakonu srečni, živijo dlje ter bolj kakovostno in zdravo življenje. Ena takih sta tudi zvezdnika Heidi Klum in Seal, ki sta po sedmih letih zakona še vedno videti kot mladoporočenca.

Skrivnost uspešnega zakona je v tem, da se poročiš z nekom, ki te neizmerno privlači, pove 37-letna Heidi Klum.
Skrivnost uspešnega zakona je v tem, da se poročiš z nekom, ki te neizmerno privlači, pove 37-letna Heidi Klum.FOTO: Reuters

''Poročiti se moraš z nekom, ki te res neizmerno privlači,'' je povedala 37-letna lepotica Heidi Klum. ''Zame je Seal najbolj seksi moški na svetu in čeprav sva par že sedem let, še vedno dobim metuljčke v trebuhu ob pogledu nanj,'' je še dodala mati štirih otrok, ki se tudi sama nenehno trudi, da ostaja v formi in je še naprej neustavljivo privlačna za svojega moža.

''Oba nenehno telovadiva, jeva zdravo in se trudiva, da sta najini telesi čim bolj zdravi in v formi. Ne želim si vstati iz postelje in se pokriti z rjuho, ker bi se bala, da bi se mož ob pogledu na mojo zadnjico zgrozil,'' še doda nemška manekenka, ki s svojim 47-letnim možem Sealom prav vsako leto ponovi poročne zaobljube.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587