Vizita.si
image (28)

Novice

Hilary Swank na Havajih razkazovala čvrsto telo

E. D.
12. 04. 2011 11.34
2

36-letna z oskarjem nagrajena igralka ima še vedno ploščat trebušček in čvrsto zadnjico, kar je pokazala med počitnikovanjem na Havajih. Hilary sicer pravi, da se že od majhnega ukvarja s športom in da za lepo postavo krepko gara.

Pred sedmimi leti, ko je v filmu Punčka za milijon dolarjev odigrala odločno, vztrajno in mišičasto boksarko Maggie Fitzgerald, je sicer vitka Hilary Swank svoje telo izklesala do potankosti in pridobila za skoraj 10 kilogramov mišic. Takrat je vsak dan boksala po dve uri in šestkrat tedensko trenirala z utežmi. Skrbno je pazila tudi na prehrano – jedla je predvsem ogromno beljakovin. ''Prav vse se mi je spremenilo – hrbet, roke, noge,'' je povedala Hilary, ki še vedno redno in pridno telovadi. ''Že kot otrok sem bila zagrizena športnica in tako je še danes šport del mojega življenja. Telovadim štirikrat, morda celo petkrat tedensko. To je zame tako kot dihanje in spanje. Zbistri mi misli,'' je pred nekaj časa razkrila temnolasa igralka, ki poleg treningov za moč, pri katerih uporablja uteži, veliko teče, plava, rada pa obiskuje tudi ure pilatesa, rada igra tenis in obožuje pohodništvo.

Skrbno pazi tudi na prehrano. Predvsem poskrbi za to, da je živila, ki ji dajo dovolj energije za naporne dneve in ob katerih se dobro počuti, ter da zaužije dovolj vitaminov. ''Dala sem si pregledati kri in zato vem, da so prav vitamini tisto, kar najbolj potrebujem,'' je povedala. Sicer je bila Hilary kar 18 let veganka, a je pri 28 letih vegansko dieto opustila, saj je bila zaradi nje preveč suhljata in začela je verjeti, da takšen način prehranjevanja zanjo ni več primeren in zdrav, je pojasnila. Tako zdaj je skoraj vso hrano, le mesa še vedno ne je prav veliko, hkrati pa pazi, da količinsko ne poje preveč. ''Zelo rada imam hrano in pravzaprav jem, kar koli si zaželim, a v omejenih količinah. Ne zato, ker bi morala zaradi postave, temveč zato, ker mi preprosto ne ustreza jesti preveč. Če na primer pojem en krof, je to čisto v redu, če pojem dva, pa je že preveč in mi postane slabo, kar ni zabavno.'' Da si včasih privošči kaj malo bolj kaloričnega, je dokazala tudi na tokratnih počitnicah na Havajih, ko si je po ležanju na plaži privoščila zvrhan lonček sladoleda. 36-letnica je, ko se je na eni od havajskih plaž pokazala v miniaturnem bikiniju, pokazala tudi, da ji takšno prehranjevanje in režim vadbe očitno godita, kajti njeno telo je še vedno čvrsto in lepo oblikovano.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587