Vizita.si
image (28)

Novice

Hm, tukaj se pa nekaj ne ujema …

S.P.
26. 04. 2013 15.31
25

V medijih vse glasneje odmevajo govorice o domnevni spremembi Scarlett Johansson. Na njenih zadnjih fotografijah naj bi opazili, da se igralka ne more več pohvaliti z bujnimi oblinami, po katerih je tako dolgo slovela.

Priljubljeni ameriški televizijski in filmski igralki Scarlett Johansson se, zahvaljujoč njenim polnim ženstvenim oblinam, iz leta v leto uspe prebiti v sam vrh lestvice najlepših ter najbolj seksapilnih žensk na svetu. Zato so bili paparaci še toliko bolj presenečeni, ko teh na zvezdnici naenkrat niso mogli več opaziti. “Kaj se je zgodilo z njenim telesom?“ se je ob tem vprašal tudi britanski tabloid Daily Mail.

Zdajšnje fotografije so primerjali z nekoliko starejšimi in ugotovili, da je njena postava precej drugačna, predvsem vitkejša, nad spremembo pa očitno niso kaj prida navdušeni. “Razlika je izrazita predvsem na njenem dekolteju. Nekoč je s svojim bujnim oprsjem burila moško domišljijo, zdaj pa se je spremenila v eno tistih ravnih, ploskih zvezdnic, ki jih načeloma nihče ne mara. Tudi njen obraz je nekoliko ožji oziroma ličnice bolj izrazite, kar bi lahko zlahka pripisali dieti. Morda je to od nje zahtevala celo nova filmska vloga,“ so še zapisali v nadaljevanju.

Ujeli so jo ravno med snemanjem njene nove filmske uspešnice Captain America v Kaliforniji. In čeprav se 28-letnica na njihove pripombe še ni odzvala, pa je v preteklosti že večkrat poudarila, da je s svojo postavo več kot zadovoljna. “Nikoli ne težim k hujšanju, saj se zavedam, da bi s tem izgubila prav vse svoje prednosti. Se pa držim posebne diete in redno telovadim (vsaj petkrat na teden), da predvsem ohranjam ter vzdržujem želeno telesno težo, ki je zame v tem poklicu še kako pomembna. Največ pozornosti namenim pasu, ki mora biti karseda vitek, zato najraje izvajam kar vaje za utrjevanje mišic,“ je pojasnila. Ne smemo pa pozabiti na možnost, da bi k spremembi lahko pripomogla tudi namerna izbira oblačil.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602