Vizita.si
Jeanette se že vrsto let želi znebiti ogromnih prsi in si jih kirurško zmanjšati za nekaj številk.

Novice

Hoče manjše prsi, a njen mož temu nasprotuje!

E. D.
02. 11. 2011 07.58
2

Jeanette zaradi ogromnega oprsja boli hrbet, težko telovadi in celo težko spi, poleg tega je mnogokrat deležna pohotnih moških pogledov. Zato bi si rada bujne prsi operativno zmanjšala, a njen mož je nad zamislijo vse prej kot navdušen ...

Jeanette se že vrsto let želi znebiti ogromnih prsi in si jih kirurško zmanjšati za nekaj številk.
Jeanette se že vrsto let želi znebiti ogromnih prsi in si jih kirurško zmanjšati za nekaj številk. FOTO: Facebook

Oprsje danes 28-letne Jeanette Leach je že od nekdaj ogromno. Britanka se spominja, da je bila med sošolkami prva, ki so ji začele rasti prsi, poleg tega je imela že kot najstnica daleč največje oprsje, zaradi česar je celo dobila vzdevek "Jen z velikimi prsmi". Tako so jo ogromne dojke povsem zaznamovale, pravi – neznanci so strmeli vanje, prijatelji so se šalili na ta račun. ''Prijatelji se večkrat šalijo, da ko vstopim v prostor, najprej skozi vrata pridejo ogromne prsi, šele za njimi vstopim jaz,'' pove Jeanette. ''Vem, da ne mislijo nič slabega, prav tako vem, da je nad mojim bujnim oprsjem nadvse navdušen moj mož Steve. A preprosto sem prišla do točke, ko ne morem več in se jih hočem znebiti.''

Prsi namreč močno načenjajo kakovost njenega življenja. Četudi si kupi najbolj kakovosten športni nedrček, jo oprsje ovira pri telovadbi. Težko se namesti v posteljo, zaradi teže jo vedno bolj boli hrbet. ''Postiljanje postelje in pranje posode me res utrujata, kajti moje dojke so tako težke,'' pove Jeanette. ''Tudi kupovanje oblačil je prava nočna mora. Skoraj nemogoče je dobiti obleko iz celega, ki bi mi bila prav, kajti spodnji del mora biti vedno toliko manjši od zgornjega dela oblačila. Tako moram kupovati posebej hlače in krila ter posebej srajce in majice. Potem pa je tukaj seveda še vsa tista nezaželena pozornost moških. Res sem sita tega, da nenehno buljijo v moje prsi, pa tudi na splošno mi je neprijetno, če vsi najprej pogledajo moje oprsje, ko vstopim v prostor.'' Pravzaprav je Britanka že pri rosnih 20 letih želela operacijo zmanjšanja prsi, a ji je takrat zdravnik poseg odsvetoval, češ da je še premlada, in jo potolažil z besedami, da se bo njeno oprsje še spremenilo in z dojenjem otrok celo zmanjšalo. A to se seveda ni zgodilo in mlada Britanka se je zaradi ogromnega oprsja spopadala z vedno hujšimi kompleksi. Prsi je skušala čim bolj skriti in optično zmanjšati. In ker danes, osem let pozneje in po dveh porodih, njene dojke niso nič manjše, je Jeanette odločena, da tokrat svoj načrt zmanjšanja prsi izpelje do konca. Čeprav bo morala za poseg odšteti skoraj 6000 evrov.

Zaradi ogromnega oprsja Jeanette večkrat boli v hrbtu. (simbolična fotografija)
Zaradi ogromnega oprsja Jeanette večkrat boli v hrbtu. (simbolična fotografija)FOTO: iStockphoto

Z zmanjšanjem prsi se ne strinja Jeanettin mož Steve, ki ženino bujno oprsje obožuje. Celo to, da prav zaradi tega dobiva številne naklonjene, celo pohotne poglede neznanih moških ga ne moti in ne dela ljubosumnega. Ko mu kateri od prijateljev reče, da je zaradi ženinega bujnega oprsja pravi srečnež, je na ta kompliment nadvse ponosen. ''Ni me sram na glas priznati, da naravnost obožujem ženine prsi. Njena celotna postava je prav neverjetna,'' pove Steve. ''Marsikatera ženska si želi takšnega telesa in takšnih lepih, čvrstih prsi, kot jim ima ona. In čeprav vem, da jo včasih zaradi prsi boli v hrbtu, jo imam rad takšno, kot je, in me žalosti, da se hoče spremeniti na takšen način.'' Steve še pravi, da ne bi le pogrešal ženinega velikega oprsja, temveč se mu zdi poseg zelo drag, skrbi pa ga tudi, da bi med posegom, ki poteka v splošni anesteziji, šlo kaj narobe. ''Pri operacijah, ki potekajo v splošni anesteziji, vedno obstaja določena stopnja tveganja. Zato me skrbi, da bi med posegom šlo kaj narobe. Poleg tega sem bral grozljive zgodbe žensk, ki so po takšni operaciji dobile hude okužbe ali ki so povsem izgubila občutek v bradavicah,'' o svojih pomislekih odkrito spregovori Steve. ''Pa tudi takšne posege je včasih treba za dober končni rezultat večkrat izvesti. Morda se sliši neumno, a skrbi me tudi, da bi za tem, ko bi enkrat na lastni koži izkusila takšen poseg, hotela vedno več oziroma da bi na sebi našla še kakšne nove stvari, ki bi jih hotela popraviti. Skratka, bojim se, da bi postala obsedena s plastičnimi operacijami,'' še dodaja Jeanettin mož in upa, da si bo njegova žena na koncu vendarle premislila in obdržala svoje bujno oprsje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587