Vizita.si
image (28)

Novice

Kateri hollywoodski zapeljivec se je zapustil?

S.P.
04. 12. 2012 08.34
2

Priljubljeni ameriški komik Owen Wilson je med dopustovanjem v Braziliji šokiral s svojo precej bolj polno postavo, ki je pri njem doslej res nismo bili vajeni. Na nekdaj mišičastem trebuščku se namreč nabira vse več odvečnih kilogramov.

Kaže, da samsko življenje priljubljenemu ameriškemu igralcu Owenu Wilsonu ne dene ravno najbolje. Sicer je bolj kot po svojem telesu res znan po svojem prvovrstnem humorju in odličnih komedijantskih sposobnostih, a se je igralec, odkar se je v preteklem letu razšel s partnerico Jade Duell, ki jima je pred dobrim letom rodila tudi sina Roberta Forda, precej zapustil.

Med sproščenim dopustovanjem v Braziliji je namreč v preteklem tednu razkril svojo nič kaj utrjeno postavo ter nekaj odvečnih kilogramov, ki so se nabrali na predelu njegovega nekdaj izklesanega trebuščka. 44-letnik je bil sicer vedno velik ljubitelj aktivnega življenja, saj smo ga lahko pogosto ujeli med treningom teka, vožnje s kolesom ali pa intenzivnega plavanja, ki velja za eno izmed najbolj učinkovitih metod rekreativne vadbe. Velja namreč za odličen kardio trening, ki pripomore k uravnavanju odvečne telesne teže, hkrati pa izboljša tudi vašo kondicijo ter poskrbi za boljše splošno počutje in zdravje telesa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587