Vizita.si
Čeprav je dobitnica oskarja, so se mnogi bolj kot z njeno kariero ukvarjali z njeno postavo.

Novice

Končno je zadovoljna s svojo postavo

L.E.
14. 10. 2011 08.21
1

Kate Winslet se je večino življenja borila z odvečnimi kilogrami, toda nedavno je odkrila, kako do idealne postave ter postala popolnoma zadovoljna s svojim videzom, pa čeprav ta morda ni popoln.

Čeprav je dobitnica oskarja, so se mnogi bolj kot z njeno kariero ukvarjali z njeno postavo.
Čeprav je dobitnica oskarja, so se mnogi bolj kot z njeno kariero ukvarjali z njeno postavo.FOTO: Reuters
Kate Winslet je bila debelušna in nesamozavestna najstnica. Tega nikoli ni skrivala, temveč je pogumno spregovorila o težavah, ki jih lahko povzroči obsedenost s težo. Sama je danes končno ponosna nase. Ne le ker je dobitnica oskarja, ampak tudi ker je z zdravim načinom življenja uspela pridobiti postavo, ki si jo je vedno želela. Odkrijte njeno skrivnost.

Do idealne postave z analizo obraza

Ko je pred 11 leti rodila hčer, se ni in ni mogla znebiti odvečnih kilogramov, zato se je zatekla k specialistki za analizo obraza Elizabeth Gibaud, ki ji je optimalno prehrano predpisala glede na barvo in teksturo njene kože kot tudi obliko obraza. Elizabeth Gibaud trdi, da lahko tako vidi, kaj primanjkuje telesu ter kaj mu povzroča prebavne težave. "Dieta, ki jo predpišem, pazljivo uravnoteži minerale, ki vplivajo na hitrost presnove,“ pojasnjuje. "Preveč določene hrane lahko pomeni prevelik vnos nekaterih mineralov in premajhen vnos drugih. To lahko vpliva na učinkovitost, s katero telo pokuri maščobo.“ Tako je Kate izgubila 25 kilogramov. Uživala je samo živila, ki niso bila predelana, ter se izogibala alkoholu in kofeinu.

Danes mati dveh otrok vsak dan tudi 20 minut vadi pilates. Pravi, da nikakor ni obsedena s telovadbo, temveč se z njo ukvarja samo toliko, kolikor je res potrebno za zdravo postavo. Ker ne pretirava, je njena linija še vedno ženstvena; kako privlačno je to, pa je potrdilo 16 odstotkov njenih sodržavljank, ki so Britanko izbrale za ideal svoje lepote.

Dosegla je notranji mir

Kate se je sprijaznila, da njena teža niha, iz njenih odgovorov pa je razvidno, da ima raje kilogram več kot pa manj. "Mislim, da je pomembno, če si videti resničen, ne sanjski,“ pravi. "Ne želim, da naslednja generacija odrašča z mislijo, da so samo vitki ljudje lahko privlačni v določenih oblačilih. Takšna propaganda je strašljiva in se je povsem izmaknila nadzoru.“ V to verjame tako močno, da je leta 2003 javno obsodila urednike revije, ki so jo računalniško popravili, tako da je imela 10 kilogramov manj. "Javno sem izrekla, da nikoli ne bi želela biti tako suha,“ je dejala. "Ženske bi morale biti ponosne na svoj videz. Jaz, na primer,  mislim, da za mater dveh otrok sploh ne izgledam slabo,“ je še dodala.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587