Vizita.si
Kassidy pred nosečnostjo

Novice

Poglejte ta neverjeten uspeh

L. E.
02. 12. 2016 08.08
9

Pred dvema letoma je danes 25-letna Američanka tehtala 89 kilogramov. Takrat je zanosila in med nosečnostjo pridobila še 28 kilogramov. Po porodu se je odločila, da bi rada izgubila več kot le težo, ki jo je dobila zaradi otroka. A kdo bi si mislil, da ji bo uspelo izgubiti toliko kilogramov, da danes tehta le 57 kilogramov.

Zaradi odvečne teže se je prej počutila "žalostna, osramočena, depresivna, neprivlačna, nesamozavestna," našteva Kassidy Linde. Ko je po porodu hčerke Harley imela še težave z gibanjem in dihanjem, si je dejala, da tako res ne more nadaljevati. Ker po porodu ni mogla začeti takoj z gibanjem, se je najprej osredotočila na spreminjanje svoje prehrane.

25-letna Kassidy danes
25-letna Kassidy danesFOTO: Instagram

Je samo ena skrivnost

25-letna Američanka danes tehta 57 kilogramov. Na koncu je odkrila, da je skrivnost za izgubo odvečne teže preprosta. Potem ko je preizkusila vrsto nenavadnih diet, kjer nečesa ne smeš jesti z drugim in podobno, zdaj ve, da je treba enostavno jesti zdravo: sadje in zelenjavo, vse, kar je polnozrnato, pusto meso, potem tudi kakšne oreške, seveda. "To je najpomembnejši nasvet, ki ga lahko dam," pravi.

Odkar je izgubila odvečno težo, pravi, da je spremenila pogled na življenje in postala mnogo srečnejša. "Nisem mislila, da me bo izguba teže kakor koli spremenila čustveno in mentalno, ampak me je res," razmišlja. "Veliko prijaznejša sem, nisem več tako nesamozavestna. In ko si samozavesten, si tudi srečnejši. Ne bi verjeli, koliko srečnejši si, ko se imaš rad."

Zakaj se je zredila?

Kassidy sicer pravi, da se je začela njena teža povečevati po srednji šoli, ko ni več živela doma in se je odločila, da se prehranjuje povsem nezdravo. Ni pa se niti več kaj dosti gibala, kajti kot otrok in mladostnica je bila vseeno precej športno aktivna."Jedla sem več, pila alkohol, kadila, nisem telovadila ter jedla sem nezdrava živila. Imela sem slabe navade in počutila sem se vse slabše," pravi.

Da bi shujšali, priporoča še, da se ne menite za to, kaj o vas govorijo drugi. "Pijte dovolj vode ter si vnaprej pripravljajte obroke, da imate res vedno pri roki, ko postanete lačni, nekaj zdravega. Pomembno je tudi, da razumete, da je hujšanje proces ter da temu procesu zaupate. Ne bo se zgodilo čez noč, ampak vse, kar je dobro in zdravo, nekaj časa traja. Vendar pa ne boste obžalovali."

Takole je Kassidy fotografirala svoj napredek:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587