Vizita.si
image (28)

Novice

Idilični medeni tedni so se naenkrat spremenili v grozljivko

L. E.
18. 07. 2016 09.27
0

Ko sta se mladoporočenca odločila, da si za medene tedne privoščita oddih na Maldivih, si niti slučajno nista mislila, da se idilični dnevi lahko spremenijo v grozljivko. Na žalost pa se je zgodilo ravno to.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zdravstvene težave nas lahko presenetijo, ko si to najmanj mislimo. Sarah in Chris Corthorn sta bila presrečna, da sta privarčevala dovolj denarja, da sta si privoščila svoje idealne počitnice. A ko sta se odpeljala na izlet z ladjico in se lotila snorklanja, se je lep dan prelevil v najhujšega. 37-letnica je doživela odpoved srca. Rešilo jo je, da je bila med turisti medicinska sestra, ki jo je oživljala 20 minut. S Chrisom sta bila takrat na počitnicah šele teden dni.

32-letnik pravi, da je brezskrbno plaval, ko je nenadoma opazil, da se njegova žena muči z dihanjem. "Ko smo jo spravili iz vode in na ladjo, je bila nezavestna. Res sem že mislil, da sem jo izgubil," je povedal. Na srečo je bila prva pomoč, ki jo je nudila Nemka, uspešna. Medtem je ladja, kolikor hitro je lahko, drvela do otoka pol ure stran. Tam je Sarah dobila še pomoč zdravnika. Po morju in zraku so jo prepeljali v dve bolnišnici na Maldivih, nato še v Indijo.

Zdravniki so ugotovili, da je težave s srcem povzročila hiperaktivna žleza ščitnica. Ta je bila kriva, da se je izjemno povečal utrip srca. Zelo malo je manjkalo, da bi nevesta na medenih tednih preminila. Na srečo je par še vedno skupaj, Sarah pa čaka osem mesecev okrevanja, morda bo morala tudi na operacijo. Kljub temu dramatičnemu dogodku se mladoporočenca strinjata, da so bile počitnice res lepe. Upata, da bosta Maldive še lahko obiskala.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587