Vizita.si
image (28)

Novice

Igralec razkril pretresljive posledice ekstremne diete ...

S.P.
11. 01. 2013 15.39
3

Če je še pred nekaj meseci svoje oboževalke omamljal z izklesanim telesom ter privlačnim izgledom, pa je slavni igralec Matthew McConaughey tokrat pozornost jemal iz povsem drugih razlogov. Na podelitvi filmskih igrad je namreč razkril pretresljive posledice ekstremne diete, ki se je je moral držati zavoljo želene filmske vloge.

Priljubljeni ameriški igralec Matthew McConaughey je vrsto zvestih oboževalk pridobil predvsem
na račun svoje izklesane atletske postave ter privlačnega videza, zaradi česar pa so bile te včeraj še toliko bolj osuple nad njegovo spremenjeno podobo. Potem ko je po ekstremni dieti vendarle znova pridobil na telesni teži, je namreč na podelitvi filmskih nagrad razkril pretresljive posledice hujšanja, saj je njegov obraz videti močno postaran, gubice še bolj izrazite, koža pa je že popolnoma izgubila svoj lesk.

Spomnimo se, ko je pred nekaj meseci dobil ponudbo za malce drugačno vlogo, ki je od njega zahtevala, da izgubi do 15 kilogramov. V biografski zgodbi je namreč odigral vlogo žrtve virusa HIV, zaradi česar pa je moral med pripravami za sodelovanje v filmu svoje telo očistiti toksinov in uživati zgolj tekočo hrano. ''V tem času sem užival predvsem ogromne količine čaja. Bilo je izjemno težko, saj telo potrebuje nekaj časa, da razume, kaj se pravzaprav dogaja in začne porabljati lastno energijo, ker je od zunaj ne bo dobilo. Hkrati sem se moral lotiti stroge diete in redne telesne vadbe ter tako svojo mišično maso zmanjšati na izjemno hiter način, ki pa ga nikomur ne bi priporočal. Ob začetku snemanja sem bil za kar 12 kilogramov lažji kot sicer, kar je popolnoma spremenilo moje telo, za katerega sem tako dolgo garal. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na hud, celo pretresljiv šok, ki prizadene našo psiho in lahko prav vsakega posameznika, ki se loti take 'neumnosti', še kako hitro spravi na napačna pota. Sem pa, kar se tiče vloge, igre in moje kariere, vsekakor izjemno ponosen na svoje dosežke,'' je pojasnil 43-letnik.

 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587