Vizita.si
Zsa Zsa Gabor

Novice

Igralka spoznala, da nima noge: "Nekaj manjka!"

K.P.
21. 09. 2012 13.52
7

V zadnjih desetih letih je 95-letna igralka doživela nekaj hudih zdravstvenih tegob, nakar so ji kirurgi morali amputirati desno nogo. Ker ji mož tega po posegu ni povedal, je to pol leta kasneje spoznala sama.

Lani so ji zaradi infekcije amputirali nogo, česar pa ji mož ni mogel povedati. To je ugotovila sama, ko se je usedla in zagledala svoje stanje.
Lani so ji zaradi infekcije amputirali nogo, česar pa ji mož ni mogel povedati. To je ugotovila sama, ko se je usedla in zagledala svoje stanje.FOTO: X17ONLINE.COM
Zadnjih deset let je bilo za glamurozno hollywoodsko igralko Zsa Zso Gabor izjemno težkih, saj je imela kup zdravstvenih težav, zaradi katerih je ljudi v njeni bližini zanjo že močno skrbelo.
Zsa Zsa Gabor ima za seboj bogato filmsko kariero.
Zsa Zsa Gabor ima za seboj bogato filmsko kariero. FOTO: Wikipedia

Lani je bila igralka večkrat hospitalizirana in je nekaj časa bila v komi, imela pa je tudi operacijo kolka, po kateri so ji nekaj mesecev kasneje zaradi hude infekcije morali nad kolenom amputirati desno nogo. Časopis New York Post poroča, da igralka za amputacijo noge ni vedela. "Šele pol leta po operaciji je spoznala, da je ostala brez noge,“ je za medije razložil igralkin deveti mož princ Frederic von Anhalt. Soprog ji takšne novice enostavno ni mogel povedati. Prav tako ji ni povedal, da hrano prejema po cevki. "To bi jo le vznemirilo. Vedno je bila tako glamurozna in videz ji je zelo pomemben,“ je pojasnil. Že od leta 2002, ko je bila udeležena v prometni nesreči, po kateri je ostala delno paralizirana, je igralka priklenjena na invalidski voziček. "Da nima noge, je izvedela, ko mi je rekla, naj jo posedem in je svoje stanje videla sama. Potipati ni mogla, ker ima eno roko paralizirano, druga pa je prekratka, da bi dosegla nogo,“ je povedal Frederic. Ko je pol leta po operaciji zagledala, da nima noge, je dejala: "Nekaj manjka.“ To pa ni edina skrivnost, ki jo ima Frederic pred svojo soprogo. Še vedno ji ni povedal za smrt njene prijateljice, prav tako znane igralke, Phyllis Diller, ki je umrla avgusta letos. "Nisem ji povedal … Ne želim ji nositi slabih novic,“ je dejal.

Ker je igralkino stanje zelo delikatno, se soprog boji, da slabih novic ne bi zmogla prenesti in da bi se psihično zlomila, kar bi še dodatno vplivalo na njeno fizično zdravje. Čeprav so hospitalizacije praktično postale del njenega življenja, pa mnogi radi priznajo, da je Zsa Zsa Gabor ena redkih še živečih div v pravem pomenu besede.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587