Vizita.si
image (28)

Novice

Igralka je ponosna, da ima 13 kilogramov manj

L.E.
08. 03. 2013 14.25
7

Po boleči ločitvi od dolgoletnega moža se je Jennie Garth odločila, da ne bo obupavala. Ponosna je, da je izgubila kar 13 kilogramov, čeprav priznava, da vzdrževanje nove teže ni ravno preprosto.

Konec septembra smo poročali, da je zvezda kultne nadaljevanke Beverly Hills 90210 Jennie Garth opazno shujšala. Takrat je povedala, da je izgubila devet kilogramov, danes ima še štiri manj. Za takšno postavo se je zelo trudila, zdaj pa je v reviji People razložila, da se ne more sprostiti niti dandanes, ko je svojo idealno težo že dosegla.

40-letnica se je za tako drastično spremembo odločila, potem ko se je lani ločila od dolgoletnega moža. S Petrom Facinellijem sta bila poročena enajst let, v zakonu so se jima rodili trije otroci. Z vsako nosečnostjo se je seveda nabral kakšen dodaten kilogramček. Ko je ostala sama, se je Jennie odločila, da začne živeti bolj zdravo. To pomeni, da se pravilno prehranjuje in da redno telovadi. “Ohranjanje sedanje teže je vsekakor velik izziv,“ je izjavila. “Je nekaj, kar je treba ponavljati dan za dnem. Treba se je opominjati, kaj so tvoje prioritete, in se prepričevati, da je veliko bolje živeti zdravo.“ Kljub vsemu temu priznava, da se včasih razvaja s svojo najljubšo belo čokolado, vendar takrat toliko večji energijski vnos hitro porabi z malo več gibanja. “Tudi kadar ne obiščem telovadnice, si poskušam organizirati neko vrsto gibanja. Včasih se s psičkom odpravim v hribe, drugič sama tečem. Za to si vedno vzamem čas.“

Mnogi se med tako stresno preizkušnjo, kot je ločitev, zredijo, saj se s hrano tolažijo, zato je vsekakor zelo pozitivno, da si Jennie ni dovolila, da bi se zaradi žalosti zapustila. V intervjuju za Entertainment tonight je povedala, da je najprej mislila na svoje tri hčerke, ki jim je želela postaviti dober zgled. Zdaj sadje in zelenjavo pridelujejo tudi same, poleg tega vse uživajo manj mastno meso, še posebej ribe, ter polnozrnate izdelke. Ko so bile na počitnicah, pa so jih paparaci vsak dan videvali, kako plavajo v bazenu. Jennie pravi, da se ji zdi zdaj bolj kot kdaj koli pomembno, da jih nauči, da so same s seboj zadovoljne. “Želim, da se v svoji koži počutijo dobro ter da so zdrave tako psihično kot fizično.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587