Vizita.si
image (28)

Novice

Igralka na rdeči preprogi pokazala preveč

K.P.
12. 09. 2012 15.53
13

Mladi zvezdnici je na rdeči preprogi malce ponagajala obleka ter razkrila pripomoček, ki ga uporablja marsikatera hollywoodska zvezdnica.

22-letna britanska igralka Emma Watson velikokrat deluje zadržano in sramežljivo, zato je bil občutek, ko je zagledala fotografije nesrečnega dogodka na rdeči preprogi, verjetno še toliko bolj neprijeten. Zvezdnica se je namreč udeležila premiere svojega najnovejšega filma v Los Angelesu in za dogodek izbrala obleko, ki je popolnoma razkrivala hrbet in ramena. Čeprav je obleka prekrivala sprednji del telesa, je vseeno v nekem trenutku zdrsnila na stran, pri čemer je izpod nje pokukal delček Emminih prsi s silikonskim obližem za prsne bradavičke. Te uporablja marsikatera hollywoodska igralka, kadar za dogodke na rdeči preprogi izbere obleko, pri kateri je modrček odveč. Da bi njihov dekolte na rdeči preprogi bil brezhiben, pri oblekah, pod katerimi ne nosijo modrčka, uporabijo tudi samolepilne trakove, ki poskrbijo, da prsi ostanejo privzdignjene cel večer.

Nedavne raziskave potrjujejo, da k mladostnemu videzu prsi poleg vadb, ki učvrstijo mišice prsnega koša (sklece, stiskanje žoge in dvigovanje uteži), pripomore tudi dnevna masaža, pri kateri lahko uporabite vlažilno kremo, ki bo obenem poskrbela tudi za gladko in mehko kožo.

Za čvrste prsi poskrbijo že povsem enostavne vaje, ki jih lahko izvajate kar doma.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587