Vizita.si
image (28)

Novice

Igralka pokazala svojo postavo, po tem ko je izgubila skoraj 40 kilogramov

K.B.
04. 04. 2016 08.20
1

Britanska igralka Lisa Riley, ki je na Otoku poznana predvsem po svoji vlogi v priljubljeni limonadnici Emmerdale, je pokazala svojo shujšano postavo, po tem ko je izgubila skoraj 40 kilogramov.

Priljubljena britanska igralka Lisa Riley, ki je leta 2012 kljub svoji polni postavi navduševala tudi na odru oddaje Strictly Come Dancing, je samo v desetih mesecih izgubila skoraj 40 kilogramov. Za spremembo življenjskega stila se je odločila po tem, ko ji je mati umrla za rakom, pred kratkim pa so se prestrašili tudi, da je njen oče Terry prav tako zbolel za rakom. Izkazalo se je, da trpi za sladkorno boleznijo, a tako oče kot Lisa sta se odločila, da bosta živela bolj zdravo.

Za revijo Bella magazine je povedala: ''Po tem ko sem izgubila mamo in sem videla svojega očeta na vseh testiranjih in mislila, da bom ostala sirota, sem doživela šok. Nočem biti del statistike. Želim živeti bolj zdravo in življenje užiti v polnosti.'' Lisa pravi, da je njena skrivnost za izgubo odvečnih kilogramov preprosto ta, da se je odpovedala alkoholu, začela redno telovaditi in bolj zdravo jesti. Rada hodi na sprehode, telovadi zumbo, telo pa krepi še z jogo. ''Nisem na dieti. Diete ne delujejo. Šlo je preprosto za spremembo življenjskega stila. Sedaj sem veliko bolj aktivna kot nekoč. Alkohola že dolgo nisem pila. Že dolgo se alkohola nisem niti dotaknila in mislim, da se ga niti ne bom več,'' je še dejala.

Na svojem Twitter profilu je sedaj objavila svojo fotografijo, na kateri je vidno bolj vitka in, po komentarju sodeč, nadvse zadovoljna. 

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587