Vizita.si
image (28)

Novice

Igralka presenetila z nepričakovano spremembo

S.P.
15. 02. 2013 15.29
8

Priljubljena ameriška igralka Jennifer Love Hewitt je dolgo živela v senci sramotilnih fotografij, na katerih je bila jasno vidna njena nekoliko močnejša postava. Poglejte, kako pa je v tem tednu nepričakovano presenetila v povsem drugačni podobi.

Dolgih nekaj let so simpatično ameriško igralko Jennifer Love Hewitt, ki je zaslovela predvsem s svojo vlogo v priljubljeni televizijski seriji Šepetalka duhom, preganjale fotografije, ki jih je med romantičnim dopustovanjem v nerodnem trenutku uspel posneti eden izmed paparacev. Splet so namreč nemudoma preplavili 'dokazi' o nekoliko močnejši postavi 33-letnice, ki so na številnih spletnih portalih poželi veliko pozornosti, strasti pa se niso pomirile vse do danes, ko je zvezdnica vendarle vrnila udarec.

Pred nekaj meseci naj bi se skrivaj odločila spremeniti svoj življenjski slog ter tako popolnoma preoblikovati svojo postavo, kar pa ji je več kot očitno tudi uspelo. Naslovnice številnih priznanih revij namreč danes krasijo zadnje fotografije postavne rjavolaske, ki se lahko pohvali z zares zavidljivo postavo. ''V času, ko so javnost obnorele fotografije mojega ohlapnega trebuščka ter gore celulita, nisem hodila v telovadnico in nisem pazila na svojo prehrano, zato je bil temu primeren tudi moj videz. Najprej sem mislila, da bodo ljudje nanje pozabili, ker pa se to ni zgodilo, pa sem bila praktično prisiljena v spremembo. Čustveni, duševni in psihični napori so bili preprosto preveliki,'' je pojasnila.

''Pogledala sem se v ogledalo, se preoblekla in se odpravila v telovadnico, začela pa sem tudi malo gledati na to, kaj dejansko dam vase. Popolnoma me je obsedla metoda združenih kombinacij joge in plesa Buti, ki bi jo priporočila vsem ženskam, všeč pa mi je tudi delo z utežmi. V bistvu je vse precej lažje, kot si mislimo, manjka nam le malo discipline in dobre motivacije. Poskusite, meni je uspelo.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587