Vizita.si
image (28)

Novice

Igralka priznala, da je bilo hujšanje prevara

L.E.
07. 02. 2013 14.43
12

Natalie Cassidy je pred petimi leti močno shujšala in svoje nasvete zelo drago prodala. Danes se je skesala in priznala, da je takrat storila napako.

Danes 29-letna britanska igralka Natalie Cassidy je zaslovela po svoji vlogi v eni izmed njihovih najbolj priljubljenih limonadnic, veliko zanimanje javnosti pa je požela tudi, ko je pred petimi leti močno shujšala. Takrat je vse svoje skrivnosti zbrala na DVD-ju, ki je postal eden najbolj prodajanih na Otoku. Toda danes razkriva, da takrat ni bila najbolj iskrena.

Zvezdnica je pred petimi leti govorila, da je izgubila toliko odvečne teže, da je namesto konfekcijske številke 44 začela nositi konfekcijsko številko 34. To naj bi ji uspelo le z dovolj telovadbe in nekaj zdrave prehrane, toda Natalie je zdaj priznala, da je bila resnica veliko hujša. “Kilograme sem izgubila na povsem napačen način, medtem ko sem javnost prepričala, da sem vse storila, kot je treba. Nikoli več ne bi hujšala na tak način,“ se je odprla. Takrat je govorila, da lahko, če je tako uspelo njej, bolj vitko postavo pridobi kdor koli. Danes se počuti krivo, ker je lagala, saj je v resnici močno pretiravala. “S tem sem postala prav obsedena. Več ur dnevno bi razmišljala samo, kaj bom ta dan jedla. Na koncu bi izpustila zajtrk, za kosilo pojedla majhen krožnik juhe in si kasneje privoščila samo še solato. Moji prijatelji in družina so bili zaskrbljeni. Govorili so mi, da sem videti bolna. Toda ljudje, ki naj bi izdali DVD, so me spodbujali in mi govorili, da sem videti odlično. In jaz sem verjela njim.“ Čeprav so se kilogrami topili, se v resnici ni počutila prav dobro, postala je nesrečna, začela se je izogibati ljudem.

Danes se je odločila povedati resnico, ker je skozi svoje novo partnerstvo in materinstvo spoznala, da je bolj kot hitra izguba teže pomembno iskanje notranjega miru. Danes ima nekaj kilogramov več, vendar samo razmišljanje o dietah ne zaposluje njenega celotnega življenja. Čeprav se odvečna teža s pravilno prehrano in redno telovadbo topi veliko počasneje, je človek tako po njenih besedah veliko bolj zadovoljen sam s sabo in predvsem bolj zdrav, kar se ji je zdelo pomembno povedati tudi javno.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587