Vizita.si
image (28)

Novice

Igralka razkrila šokantne posledice dolgoletne zlorabe drog ...

S.P.
21. 12. 2012 15.28
6

Uspešna britanska igralka Danniella Westbrook je v nedavnem intervjuju šokirala oboževalce. Razkrila je namreč najgloblje podrobnosti svoje dolgoletne odvisnosti od drog, pokazala pa tudi nazorne fotografije grozovitih posledic, ki se jih še danes globoko sramuje.

Britanska igralka Danniella Westbrook, ki je zaslovela predvsem z vlogo v priljubljeni televizijski seriji EastEnders, je naravnost šokirala svoje oboževalce, ko je v nedavnem intervjuju razkrila najgloblje in hkrati grozovite podrobnosti svoje odvisnosti od drog, za katero je trpela še pred dobrimi dvanajstimi leti.

“Spomnim se, da je bila to najnižja točka mojega življenja. Bila sem grozna. Drogirala sem se vse do zadnjega trenutka, celo medtem ko sem rojevala sina. Bila sem tako zadeta, da me niso uspeli spraviti do bolnišnice, zato sem morala roditi kar v kopalnici hotelske sobe, kjer smo se zabavali s prijatelji. Ne morem pozabiti trenutka, ko sem ga spravila na svet in niti povprašala nisem po njegovem stanju. Nemudoma sem odhitela po novo dozo mamil, ki sem jo tako nujno potrebovala“, je povedala.

“Moja koža je začela dobesedno gniti in razpadati, zaradi uživanja drog skozi nosno votlino pa je začel kaj kmalu razpadati tudi moj nos. Kmalu ga je tvorila le še tanka plast kože, vmesnega tkiva pa že dolgo več ni bilo – ostala je velika prazna luknja“, se spominja. “Spametovala sem se šele takrat, ko sem pod srcem nosila drugega otroka in so mi zdravniki napovedali le še štiri tedne življenja. To je bil tisti zadnji alarm, ki sem ga potrebovala, da sem spremenila svoje življenje“. Tako se je po nekaj letih trpljenja vendarle prijavila v rehabilitacijski center v Arizoni, kjer je ostala štiri mesece in do danes tudi dokončno ozdravela. “Ne glede na to, koliko časa bo od takrat minilo, moje življenje bo vedno spremljala velika sramota. Seveda sem ponosna na to, da sem se pobrala, ponovno uspela, a svoje preteklosti ne bom nikoli pozabila, kaj šele si odpustila“.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587