Vizita.si
Takole je ponazorila mesto brazgotine.

Novice

Grozljiva diagnoza igralke pretresla svet slave

S.P.
09. 11. 2012 14.40
19

Priljubljena ameriška igralka Brooke Burke je naravnost šokirala z objavo lastnega videoposnetka, v katerem razkriva svojo grozljivo diagnozo. Zbolela naj bi namreč za hudim rakavim obolenjem, ki ji bo za vedno spremenilo življenje.

Takole je ponazorila mesto brazgotine.
Takole je ponazorila mesto brazgotine. FOTO: YouTube

Znana ameriška igralka, plesalka ter priljubljena medijska osebnost Brooke Burke je v četrtek popolnoma pretresla svoje oboževalce. Na spletno stran je namreč objavila videoposnetek, v katerem je javno razkrila svojo grozljivo diagnozo in posledice, ki ji sledijo. "To poletje je bilo zame zelo naporno, saj so na moji ščitnici odkrili skrb vzbujajoče vozliče. Seveda takrat še niso bili prepričani, ali gre za maligno ali benigno obolenje, zato sem morala skozi mesece prestati številne neprijetne raziskave, ki pa niso prinesle najboljših rezultatov. Nedavno so mi tudi uradno diagnosticirali raka na ščitnici,“ je šokirala.

Tovrstno obolenje se običajno zdravi kirurško, tako da s postopkom tiroidektomije pacientu odstranijo celotno ščitnico in vse bližnje ter morebitno okužene bezgavke. V kolikor bodo strokovnjaki ocenili, da obstaja možnost vnovičnega izbruha bolezni, pa bo po operaciji deležna še brahiradioterapije. “Do zdaj sem bila vedno jaz tista, ki je skrbela za druge in pazila, da je bilo vse v najlepšem redu, zdaj pa sem se sama znašla v popolnoma neobvladljivi situaciji. Čez vrat bom do konca življenja nosila veliko brazgotino, zato se ne bom mogla pretvarjati, kot da se ne bi nič zgodilo,“ pa nadaljuje sicer pozitivna mamica štirih otrok. “Odločena sem, da bom premagala to bolezen. Drug scenarij preprosto ne obstaja. Zdravniki so mi povedali, da imam izjemno velike možnosti uspeha, zato sem še toliko bolj pomirjena. To slabo situacijo bom razvila v nov nauk v življenju, ki me je naučil ceniti še kako majhne stvari.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587