Vizita.si
image (28)

Novice

Igralki je le uspelo shujšati!

L.E.
14. 12. 2012 10.08
6

Potem ko je Hilary Duff marca letos povila svojega prvega otroka, je priznala, da ima velike težave z odvečnimi kilogrami. Zdaj ji je končno uspelo doseči malo bolj zdravo težo.

25-letna igralka Hilary Duff je marca letos rodila svojega prvega otroka, sinčka, ki ga je poimenovala Luca. Materinstva se je izredno razveselila, je pa večkrat priznala, da jo moti, ker se ji je med nosečnostjo nabralo toliko kilogramov, ki po porodu kar niso hoteli izginiti. Zvezdnica je bila vedno izredno vitka, zato je bil marsikdo nad njeno novo podobo presenečen. Takoj, ko je lahko, je začela obiskovati telovadnico, vendar so se odvečne blazinice topile le počasi.

Najverjetneje se je Hilary med nosečnostjo preveč sprostila in uživala nekoliko preveč hrane. To se nosečnicam zgodi pogosto, saj imajo občutek, da bodo morale po porodu tako in tako hujšati, zato se jim ne zdi več tako pregrešno, če si vsak dan privoščijo še kaj nezdravega. Toda kilogrami se nabirajo, in če se jih nabere preveč, jih ni tako preprosto izgubiti. Jih je pa treba, čeprav počasi in preudarno. Zdravniki priporočajo, da mlade mamice odvečno težo izgubljajo z zdravo prehrano in redno vadbo, in sicer kar okoli leto dni. Tako je naredila tudi Hilary, ki je priznala, da je pridobila preveč kilogramov, vendar ji je zdaj uspelo doseči veliko bolj zdravo težo.

Ameriški reviji Health je zaupala tudi, da je bila včasih s težo mnogo bolj obsedena in da je morda tehtala celo premalo. “Sploh med 17. in 19. letom sem postala veliko presuha,“ je dejala. “To je bil čas, ko sem se začela spraševati, kaj si o meni ljudje mislijo in kakšna se jim zdim na fotografijah.“ Čeprav je bila tako mlada, je bila do sebe prestroga in se je držala stroge diete, pri kateri je denimo dan za dnem uživala za kosilo piščanca na žaru in dušeno zelenjavo. “Sedaj to obžalujem, ker se mi ne zdi, da bi bila takrat zato kaj bolj srečna,“ pravi. Doda še, da jo je na bolj realna tla postavil ravno sedanji partner, hokejist Mike Comrie. “Resnično zelo pomaga, če imaš partnerja, ki ljubi prav vse na tebi in ti da vsak dan vedeti, da si zanj zelo lepa.“ Toda seveda še vedno pazi, da živi zdravo. Poje veliko zelenjave, stročnic in sadja. Za prigrizek si nareže zelenjavo in jo pomaka v grški jogurt. Če se želi pregrešiti, ne pretirava. Dvakrat dnevno se odpravi na kardio vadbo. Poleg tega priporoča, da se sprijaznite z dejstvom, da nikoli nihče ni popoln in da je bolj produktivno iskati stvari, zaradi katerih se bomo počutili bolje namesto slabo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587