Vizita.si
image (28)

Novice

Igralka presenetila z veliko vitkejšo postavo

L.E.
22. 04. 2013 10.11
1

Igralka Bryce Dallas Howard se je lahko pred dvema nosečnostma pohvalila z zavidljivo vitko postavo. Preveč kilogramov je močno vplivalo na njeno samozavest, toda zadnja fotografija kaže, da ji je le uspelo shujšati.

Bryce Dallas Howard je bila vedno znana po vitki postavi. Toda vse je spremenila nosečnost, zaradi katere se je zredila toliko, da je po njenih besedah to presenetilo celo njo samo. “Preden se je Theo rodil, sem se o tem, da sem med nosečnostjo pridobila kar 36 kilogramov, lahko še šalila. Ko so se me po njegovem rojstvu odvečni kilogrami praktično vsi še držali, sem bila – blago rečeno – šokirana,“ je priznala reviji US Weekly. Ker jo je prizadela še poporodna depresija, je bilo hujšanje seveda zadnje, česar bi se lahko uspešno lotila. Toda petnajst mesecev po rojstvu drugega otroka ji je s trdim delom nekaj odvečne teže le uspelo izgubiti.

Igralka je prejšnjega januarja povila še hčerko Beatrice. Četudi jo je bilo strah, da bi se poporodna depresija lahko spet pojavila, se to tokrat ni zgodilo, tako da se je lahko veliko bolj posvetila sebi. Paparaci so jo posledično čedalje pogosteje fotografirali pred telovadnico in rezultati so dobro vidni. Bryce po priznanju, da je preveč kilogramov močno vplivalo na njeno samopodobo, spet postaja čedalje vitkejša. Seveda to ni pomembno samo zaradi bolj ali manj privlačnega videza oziroma večje ali manjše samozavesti. Odvečna teža v vsakem primeru obremenjuje delovanje telesa in posledično sčasoma vodi v nastanek nemalo tudi zelo hudih bolezni. To je seveda zadnje, česar si mlada mamica, ki želi svojima dvema otrokoma še dolgo stati ob strani, želi.

Strokovnjaki priporočajo, da se nosečnica ne zredi za več kot deset ali enajst kilogramov. Toliko naj bi namreč okvirno potreboval otrok za razvoj. Vsa ostala teža po porodu ne izgine, temveč se, če mamica ne ukrepa pravočasno, lahko obdrži za vse življenje. 32-letna igralka je začela hujšati tako, kot je prav – počasi in zanesljivo. Odkrila je tudi, da je po drugi nosečnosti srečna že zato, ker ni spet doživela ponovitve depresije. “Zaradi svoje izkušnje po rojstvu sina sem poskrbela, da so me tokrat od samega začetka obdajali družina in prijatelji. Drugače mi ne bi uspelo. Ne moreš biti za vse sam. Poporodna depresija me je izučila, da me ne sme biti sram prositi za pomoč. V življenju okoli sebe potrebujete skupnost.“ Ta je seveda lahko še kako koristna tudi, da si mlada mamica lahko vzame nekaj časa samo zase ter z nekaj telovadbe naredi nekaj blagodejnega še za svoje zdravje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602