Vizita.si
image (28)

Novice

Ima res 39 let in štiri otroke?

L.E.
15. 01. 2012 14.22
5

Nekdanja supermanekenka Valeria Mazza je danes mamica štirih majhnih otrok. Kljub temu je njena postava čudovita. Preberite si, kako lahko vitko telo preprosto ohranite tudi vi.

Argentinka Valeria Mazza je nekdaj jemala sapo kot supermanekenka. Danes ima 39 let in štiri otroke, vendar je prav tako privlačna. Na njenem telesu ni odvečnih maščobnih blazinic. Bi imeli radi takšno telo tudi vi? Sledite nekaj enostavnim nasvetom in z leti se ne boste zredili.

Ne odrekajte se nobeni skupini živil

Nikar ne mislite, da boste videti bolj privlačno, če boste pojedli manj maščob, ogljikovih hidratov ali beljakovin. Vaše telo bo zdravo le, če boste uživali vse. Ko določene skupine hranil iz svoje prehrane skoraj izločite, vsi procesi v telesu ne morejo delovati optimalno. Zaradi takšnega obnašanja vam življenje lahko zagrenijo slab zadah, zaprtje ali glavobol.

Raje omejite velikost obrokov

Največ ljudi se zredi, ker naenkrat pojejo več, kot potrebujejo. Tako nadaljujejo vsak dan. Raje uživajte v dobri hrani, vendar ne pojejte preveč. Če zraven gledate še televizijo ali se pogovarjate, morda sploh ne veste, koliko pojeste. Če so vam dobrote na vašem krožniku pri srcu, se jim zatorej posvetite in uživajte v vsakem grižljaju. Tako se boste okusa prej naveličali in se boste lažje zaustavili.

In jih ne izpuščajte

Če obroke izpuščate, spravljate vaše telo v zelo stresen položaj. Namesto da bi redno prejemalo snovi, ki jih potrebuje za svoje delovanje, nikoli ne ve, kdaj bo ostalo brez njih. Zato se preneha obnašati normalno. Namesto da bi bile vse odvečne snovi iz telesa takoj izločene, jih ta raje zadržuje – vi pa ste napihnjeni.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602