Vizita.si
Srbska zvezdnica pravi, da obožuje sonce in da sama sebi nikoli ni dovolj temna.

Novice

Ima sploh še kak odvečen kilogram?

K.P.
28. 08. 2012 08.03
8

Ko je pred nekaj časa ena najbolj popularnih srbskih pevk v medijih presenetila z opazno povečano telesno težo, je zbudila ugibanja o tem, kaj je razlog za njene odvečne kilograme, ki pa so zdaj le še preteklost …

Srbska zvezdnica pravi, da obožuje sonce in da sama sebi nikoli ni dovolj temna.
Srbska zvezdnica pravi, da obožuje sonce in da sama sebi nikoli ni dovolj temna.FOTO: Twitter
Seka Aleksić je pred nekaj leti presenetila, ko se je v medijih pojavila z opazno količino odvečnih kilogramov, zaradi česar je bila deležna kritik tako s strani dolgoletnih oboževalcev kot tudi s strani medijev.
Seka Aleksić z lahkoto pokaže svojo novo postavo, ki jo je izklesala z zdravim načinom prehranjevanja in redno telesno vadbo.
Seka Aleksić z lahkoto pokaže svojo novo postavo, ki jo je izklesala z zdravim načinom prehranjevanja in redno telesno vadbo. FOTO: Twitter

Dolgo časa se je ugibalo, kaj je bil vzrok za pevkino povečano telesno težo. Nekateri so ugibali, da utegnejo biti odvečni kilogrami posledica težav v pevkinem ljubezenskem življenju, drugi so se spraševali o njenem zdravju.

Čez nekaj časa je Seka vse govorice utišala in pojasnila, da je vzrok za njene odvečne kilograme moteno delovanje žleze ščitnice. V veliko oporo pri premagovanju bolezni in pri boju proti odvečnim kilogramom ji je postala njena velika ljubezen in sedanji soprog Veljko Piljkić. Z njegovo pomočjo se je pevka lotila zdravega načina prehranjevanja in rednega gibanja.

Veljko, sicer kickbokser, je Seko navdušil nad to borilno veščino, ki je imela za pevkino postavo neverjetne učinke. V kombinaciji z zdravim načinom prehranjevanja je pevka hitro porabila odvečno maščobo in zdaj se lahko pohvali z zavidljivo postavo, ki jo je ponovno postavila na ogled na družbenem omrežju s fotografijami z grškega otoka Kefalonija, kjer trenutno dopustuje.

Premalo aktivna ščitnica ali hipotiroza, za katero oboli od pet do deset odstotkov ljudi, lahko povzroči hitro nabiranje odvečnih kilogramov, poleg tega pa ima tudi druge simptome. Med njimi so utrujenost, izpadanje las in dlak ter krhki nohti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587