Vizita.si
image (28)

Novice

'Imam 70 let in pripravljena sem izgubiti nedolžnost'

S.C.
10. 05. 2012 11.27
58

Zaradi preobilice dela in konservativnega prepričanja je kabaret plesalka Pam Shaw pri 70 še vedno devica, ki je ravno te dni javno naznanila, da je končno pripravljena izgubiti nedolžnost.

 

Pam Shaw iz mestne občine Greather Manchester v severozahodni Angliji je pri svojih letih, šteje jih namreč že 70, videti odlično, zato človek skoraj ne bi verjel, da je še vedno devica.

Dolga leta je veljala celo kot seks simbol, saj je bila nenehno v središču pozornosti zaradi narave svojega dela. “Rojena sem za nastopanje, na odru se počutim kot doma,“ z iskricami v očeh pove kabaret pevka, ki kljub letom še vedno nastopa v seksi kostumih, kateri moškim burijo domišljijo. “Moški so me od nekdaj oboževali, skoraj vsak me je želel spraviti v posteljo,“ še pove Pam. “Toda spolnost je zame zelo intimna stvar in nikoli se nisem počutila pripravljena, da s kom skočim med rjuhe, ali pa preprosto nisem srečala pravega.“ Zaradi preobilice dela je ljubezen potisnila na stran in ni dovolila, da se ji kdo približa, tako da dlje od poljuba ni uspelo še tako vztrajnim oboževalcem. “Najbližje je bil moški, ki je vsak večer prišel na moj nastop na Malti, v njegovih očeh je bilo nekaj globokega, ki me je pritegnilo,“ se spominja 70-letnica. “Toda zgodilo se ni nič, nisem bila pripravljena in vesela sem, da je tako.“ Simpatična gospa, ki se v svoji koži odlično počuti in je po duši kar nekaj desetletij mlajša, je v svojem okolišu zaslovela leta 1960 po nastopu v šovu, kjer so iskali nove talente. Takrat se je začela njena kariera počasi vzpenjati, nastopi in potovanja so se vrstili eden za drugim, tako da še zase ni imela časa, kaj šele za ljubezen, čeprav prizna, da ji je pred leti Tom Jones pognal kri po žilah, kadar sta se srečala. Sedaj pa je končno naznanila, da je pripravljena izgubiti nedolžnost. “Sem polna energije, mlada po duši in zrela. Sedaj imam čas zase in za spoznavanje moških, tako da želim okusiti vse čare spolnosti,“ odločno še pove Pam. Glede na to, kako dobro je videti pri svojih letih, verjamemo, ji bo tudi kmalu uspelo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (58)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587