Vizita.si
Lacey pravzaprav ni tako močna, kot jo opisujejo mediji. V resnici njen trebuh krasijo zavidljive mišice, pred kratkim pa je bila videti obilnejša le zaradi nerodne izbire oblačil.

Novice

V resnici ni tako debela

Ni.J.
04. 10. 2011 08.28
6

Profesionalna plesalka Lacey Schwimmer se je od 13. leta borila z anoreksijo. Motnjo je premagala in končno pridobila ženske obline, sedaj pa te skrbno zagovarja pred zlobnimi jeziki.

Lacey pravzaprav ni tako močna, kot jo opisujejo mediji. V resnici njen trebuh krasijo zavidljive mišice, pred kratkim pa je bila videti obilnejša le zaradi nerodne izbire oblačil.
Lacey pravzaprav ni tako močna, kot jo opisujejo mediji. V resnici njen trebuh krasijo zavidljive mišice, pred kratkim pa je bila videti obilnejša le zaradi nerodne izbire oblačil. FOTO: X17ONLINE.COM

Profesionalna plesalka resničnostnega šova Dancing With The Stars (Ples z zvezdami) Lacey Schwimmer je spregovorila o tem, da se je končno naučila ceniti in imeti rada svoje obline.

23-letnica, katere plesni partner v šovu je letošnje leto Chaz Bono, je povedala tudi, da je imela s sprejemanjem svojega telesa hude težave, saj se je od najstniških let borila z motnjami hranjenja. Danes je to prerasla. “Imam prsi, veliko zadnjico in ogromno mišic,“ je dejala za ameriški magazin In Touch. “Rada imam svoje obline in ponosna sem nanje!

Lacey se je pred kratkim morala soočiti s številnimi kritikami, ko so jo paparaci v objektive ujeli v širokih kavbojkah z visokim pasom, ki niso ravno najbolje pristajale njeni postavi. “Ničesar ne morem storiti. Lahko se le sprijaznim s kritikami in jih prebolim,“ odgovarja.

Plesalka je spregovorila tudi o svojem boju z motnjami hranjenja, ki so se začele že, ko je bila stara komaj 13 let in je shujšala na zloglasno ameriško 'size zero'. “Lasje so mi začeli izpadati, moja koža pa je bila sivkaste barve,“ pravi. Tehtala je samo 44 kilogramov, pogosto pa čez dan ni jedla skoraj ničesar, čeprav je dnevno na treningih preživela tudi po deset ur.

Laceyjina starša sta bila njena trenerja, šolala pa se je kar doma, saj je bilo tako lažje uskladiti njen pouk s treningi. “Na dan sem pojedla šest rezin puranjih prsi. Imela sem na razpolago to ali nič,“ je povedala v intervjuju za Access Hollywood. “Zajtrka nisem jedla, ob približno dveh popoldne sem pojedla kakšno čokoladico, da sem imela dovolj energije, pila pa sem pomarančni sok. No, včasih sem si privoščila tudi kakšen energetski napitek, da sem imela dovolj moči in v telo nisem vnesla preveč kalorij s hrano.“ Pri 18 letih je nato začela uživati še tablete za hujšanje. “Prebrala sem, da je s tabletami hujšala tudi Britney Spears. Želela sem si imeti takšno telo, zato sem jih začela jesti še jaz.“ Tablete so delovale, Lacey pa je shujšala kar sedem kilogramov.

Vendar pa je 23-letnica sčasoma prerasla obsedenost z videzom in kilogrami. Začela je normalno jesti in se odločila, da se ne bo obremenjevala z zlobnimi jeziki. Trenutno je zadovoljna sama s seboj in takšna si želi tudi ostati.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587