Vizita.si
Mel B ima izjemno veliko spolno slo, a k sreči jo ima tudi njen mož Stephen.

Novice

Bi Mel B šla pod nož?

K.B.
24. 02. 2011 08.39
0

35-letna nekdanja članica skupine Spice Girls Mel B je za Daily Mail razkrila, kako skrbi za svojo postavo, kaj so njeni največji strahovi in ali bi podlegla plastičnim operacijam.

''Občutki žalosti ali nezadovoljstva pri meni navadno ne trajajo dolgo, saj se mi v življenju dogaja toliko čudovitih stvari, da nimam časa zanje. Prepotovala sem svet, zaslužila milijone in sedaj sem srečno poročena in imam dva čudovita otroka.''
''Občutki žalosti ali nezadovoljstva pri meni navadno ne trajajo dolgo, saj se mi v življenju dogaja toliko čudovitih stvari, da nimam časa zanje. Prepotovala sem svet, zaslužila milijone in sedaj sem srečno poročena in imam dva čudovita otroka.''FOTO: Reuters
Znani ste po tem, da skrbite za zdrav način življenja. Se kdaj tudi pregrešite?

Od ponedeljka do petka se trudim, da živim čim bolj zdravo in jem kar se da pravilno. Čez vikend pa se nekoliko pregrešim in jem tisto, kar mi paše.

Mel B ima izjemno veliko spolno slo, a k sreči jo ima tudi njen mož Stephen.
Mel B ima izjemno veliko spolno slo, a k sreči jo ima tudi njen mož Stephen.FOTO: Reuters

Ali zahajate v nočne lokale?

Še vedno si kdaj zaželim iti ven, se zabavati, a sedaj precej pazim nase. Če pijem alkohol skušam zraven spiti veliko vode vse skozi zabavo in tudi ko pridem domov preden ležem k počitku.

Je seks pomemben del vašega življenja?

Ja, zelo. Imam namreč zelo veliko spolno slo, a k sreči jo ima tudi moj mož Stephen. Vedno pa poskrbim za to, da nosim lepo spodnje perilo, v katerem se počutim seksi in v katerem je vse na pravem mestu.

Imate kakšno posebno dieto?

Včasih sem se držala prečiščevalnih diet, sedaj pa uživam veliko sveže stisnjenega sadja in surove hrane, ki me napolni z energijo. Sicer pa se uporabljam še metode naravnega zdravljenja, kot sta akupunktura in reiki.

Kaj menite o plastičnih operacijah?

Ko se stvari pričnejo povešati, takrat lepotnim operacijam ne bi rekla ne. Je pa res, da sovražim injekcije in da imam nizek prag bolečine. Čeprav me med vadbo bolečina ne moti, pa kakršne koli druge bolečine ne prenašam dobro. Na tem področju sem kot majhen otrok.

S katero vadbo oblikujete svoje telo?

Skušam teči vsaj trikrat na teden, poleg tega hodim v fitnes. Sicer pa sem po nosečnosti začela vaditi še pilates in jogo.

Ali izhajate iz zdrave družine?

V družini imamo srčna obolenja in raka, a do sedaj k sreči te družinske bolezni niso še vplivale mene. Ker pa se zavedam tveganja, živim zdravo in tako skušam zmanjšati možnosti za ta obolenja.

Ali dobro spite?

Navadno ja, skušam pa spati vsaj šest ur na dan.

Kaj je vaš največji strah?

Izjemno se bojim pajkov. In v Los Angelesu je kar precej grozljivih golazni. Prav zato ima Stephen še posebno veselje ob tem, da najde kakšnega velikega pajka in me z njim starši.

Kako se soočate z žalostjo?

Občutki žalosti ali nezadovoljstva pri meni navadno ne trajajo dolgo, saj se mi v življenju dogaja toliko čudovitih stvari, da nimam časa zanje. Prepotovala sem svet, zaslužila milijone in sedaj sem srečno poročena in imam dva čudovita otroka.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587