Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se je zgodilo na levi fotografiji?

L.E.
25. 04. 2013 11.56
2

Ko je neverjetno vitka Bar Paly razkrila, da se je za svojo vlogo na velikem platnu zredila za devet kilogramov, je bil marsikdo precej presenečen, saj je v filmu videti, takšna kot vedno. Igralka, ki je tudi manekenka, je očitno res zelo suha.

Bar Paly ni samo igralka, je tudi manekenka, zato je izredno vitka že naravno. Ravno zaradi tega je bil marsikdo nemalo presenečen, ko je izdala, da je v zadnjem času pridobila in izgubila kar devet kilogramov. Je pa 24-letna Izraelka vse to počela za svojo vlogo.

Bar je na velikem platnu upodobila eksotično plesalko, ki se nevede zaplete v umazane posle. Takšna vloga je od nje zahtevala, da pridobi veliko več oblin, kot jih ima sicer. “Ustvarjalci filma so mi dejali, naj uživam kakršno koli hrano hočem, dokler je bom uživala veliko,“ je povedala za revijo Bullett. To je resnično navodilo, ki ga manekenka in marsikatera igralka verjetno ni vajena slišati.

Kot pravi, ni bilo preprosto pridobiti devetih kilogramov. “Morala sem popiti veliko beljakovinskih napitkov in pojesti veliko kikirikijevega masla, hamburgerjev ter ocvrtega krompirčka. Najprej sem bila navdušena, ker sem si lahko privoščila, kar sem si zaželela. Kmalu pa mi to ni več ustrezalo. Beljakovinski napitek, ki je bil najbolj učinkovit, je imel poleg tega res grozen okus. Nisem mogla spiti več kot enega na dan, tisti kozarec sem po požirkih pila ves dan.“

Toliko več je morala pojesti tudi zato, ker se je morala za vlogo učiti plesati in je tako ogromno energije, ki jo je dobila s hrano, tudi porabila. “Ko sem kljub temu začela pridobivati težo, pa se je vsa nabirala v spodnjem delu mojega telesa, tako da sem morala začeti poleg vsega še dvigovati uteži, da sem si utrdila roke in je moja postava ostala skladna.“ Je pa bila na svoje mišice kasneje tako ponosna, da je svoje soigralce celo izzvala na polaganje rok.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602