Vizita.si
image (28)

Novice

Izklesala telo in uresničila žgečkljive želje

K.P.
16. 08. 2012 07.59
10

Izguba odvečnih kilogramov ima lahko več pozitivnih učinkov. Britanki Amandi Dodd je zmanjšana telesna teža pomagala pri karieri in uresničitvi žgečkljivih želja.

41-letni Amandi Dodd iz mesta Solihull je tehtnica nekoč pokazala 107 kilogramov, nosila je oblačila s konfekcijsko številko 52 in imela je želje o tem, da bi smuknila v ozek steznik ter nastopila v kabaretu.

"Od nekdaj sem imela rada igralski poklic in rada sem stala na odru, a več kilogramov, kot sem imela, manj je bilo samozavesti, da bi nastopala, zato sem se raje zadrževala v zaodrju. Moj prijatelj je vztrajal, da moram nastopiti v eni od njegovih iger in nikakor ni sprejel negativnega odgovora. Vedela sem, da ne morem na oder takšna, saj bodo ljudje vame strmeli. Morala sem nekaj storiti glede svoje teže,“ pojasnjuje Amanda.

Od tistega dne je iz prehrane izločila visokokalorično hrano in začela strogi program telovadbe, njena motivacija pa je bil nastop na odru. Manj kot je bilo kilogramov, večja je bila njena samozavest in uspelo ji je neverjetno. S 107 kilogramov je prišla na 69 kilogramov. "Moja samozavest je opazno zrasla. Vedno pogosteje sem hodila na avdicije za različne vloge in bila sem naravnost navdušena, ko so mi ponudili vlogo Sally Bowles. Nisem imela nikakršnih skrbi glede tega, ali mi bodo kostumi prav. To je zame življenjska vloga. Dobila sem tudi dovolj samozavesti, da sem odprla svoj posel,“ pove za Daily Mail zadovoljna Amanda, ki zdaj drugim ljudem pomaga pri doseganju njihovih ciljev skozi zdrav način življenja. Čeprav je imela težave z odvečnimi kilogrami praktično vse življenje, saj je preveč oboževala visokokalorično hrano, pa je Amandi uspelo neverjetno. Pred 1100 ljudmi je nastopila v stezniku s konfekcijsko številko 40 in svojo vlogo navihanke Sally.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587