Vizita.si
image (28)

Novice

To fotografijo bo še dolgo obžalovala

S.P.
19. 03. 2013 10.42
14

Slavna pevka Beyonce je spregovorila o tem, kako si je po porodu, od katerega je minilo že dobro leto dni, vendarle uspela povrniti vitko in utrjeno postavo. Kljub temu, da je z rezultati več kot zadovoljna, svoje početje in posledično tudi zadnje fotografije danes precej obžaluje.

Ena izmed najvplivnejših zvezdnic na svetu Beyonce je med modnim snemanjem za novo kolekcijo kopalk Karle Colletto, v katerih je navdušila s svojo poporodno postavo, spregovorila tudi o tem, kako si je s trdim delom to znova priborila. Javnosti je namreč razkrila, da se je med svojo prvo nosečnostjo, ko je pod srcem nosila hčerko Blue Ivy, ki se je rodila januarja lani, zredila za skoraj 26 kilogramov, kar je bilo precej več, kot je pričakovala.

Odvečne kilograme je najprej začela izgubljati s kardiovadbo in plesom, med čimer se je dodobra razgibala in spotila, opaznejše spremembe pa so se začele šele takrat, ko je s svojega jedilnika izločila še določeno hrano, med katero spadajo tudi njej najljubše testenine. "Upoštevati sem začela zelo nizkoenergijsko dieto. V največji meri sem se izogibala ogljikovih hidratov in rdečega mesa, testenine sem na primer nadomestila z nekaj riža in kvinojo, uživati pa sem začela predvsem v morski hrani. Najpomembnejši obrok dneva je zame vedno predstavljal zajtrk, zato sem si takrat privoščila največ hrane. Najprej sem pojedla nekaj umešanih beljakov, zatem sem si pripravila svež zelenjavni napitek, za konec pa sem si privoščila še skodelico polnozrnatih kosmičev, ki sem jih stresla v nekaj decilitrov nemastnega mleka," je v intervjuju za ameriško revijo Shape pojasnila 31-letnica.

Kljub temu, da je z rezultati svojega početja danes več kot zadovoljna, priznava, da česa takšnega zaradi svojega telesa ne bi nikoli več ponovila. "Nisem imela veliko časa, zato sem bila osredotočena predvsem na svojo zunanjo podobo, in ne na svoje zdravje, zaradi česar sem pogosto pretiravala. Moj urnik je tako poln, da sem morala vidne spremembe doseči že tri mesece po porodu, ko je bil na vrsti že naslednji nastop, česar si ne bi več privoščila. Če bi to vedela prej, bi si vzela predvsem veliko časa za počitek in druženje s svojo hčerko, dokler ne bi popolnoma okrevala. Mislim, da bom izdajo teh fotografij, na katerih 'ponosno' razkrivam svoje telo, še dolgo obžalovala, saj popolnoma izpodbijajo sporočilo, ki ga želim predati preostalim ženskam," nadaljuje pevka in dodaja vzrok, kaj jo je vodilo v tako hitro ukrepanje.

"Žal ne spadam med osebe, ki bi bile že naravno zelo vitke postave, ravno nasprotno. Za raven trebuh in napete mišice moram delati vsaj trikrat več kot drugi, saj se zelo hitro zredim in tudi zapustim. Vendar še enkrat dodajam, da to ni nikakršno opravičilo. Ni nam namenjeno, da smo popolni, in družina ima vsekakor prednost pred katero koli in še tako uspešno kariero."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587