Vizita.si
image (28)

Novice

Janice, pa saj jih nimaš 20!

Ni.J.
27. 07. 2011 14.00
27

Janice Dickinson ima že 56 let, a je njena postava še vedno zavidanja vredna. In čeprav bi pri teh letih pričakovali že nekaj povešene kože, njeno telo krasijo izklesane trebušne mišice.

Nekdanjemu supermodelu Janice Dickinson pri 56 letih starosti nihče ne bi zameril kakšnega kilograma odveč ali nekoliko povešene kože. Vendar pa je zvezdnica, ki obožuje pozornost medijev, znova pokazala, da je lahko ženska pri 56 letih videti kot pri dvajsetih. V Los Angelesu so jo paparaci v fotografske objektive ujeli, ko je zapuščala fitnes center.

Nekdanja sodnica ameriškega resničnostnega šova America's Next Top Model je ob pogledu na kamere še bolj zasijala. Priznala je, da je pred leti prestala liposukcijo trebuha in zadnjice ter si dala povečati prsi, ne zanika pa niti liftinga obraza in vratu ter tega, da uporablja botoks. “Nikoli ni preveč,“ je povedala. “Če se posameznik zaradi tega počuti bolje, je vsekakor vredno. Pri 40 letih sem začela uporabljati botoks, zdaj to počnem vsakih šest mesecev.“

Njeni svetovalci so ji priporočili tudi lepotni poseg vratu. “Na zadnjem delu vratu ti naredijo zarezico in nato nategnejo kožo, da ni več zgubana in upadla,“ pravi in dodaja, da je za takšne predloge vedno odprta. “Postala bom najlepši mrlič na svetu,“ je še prepričana.

Janice se trenutno videva z 32-letnim angleškim pisateljem Davidom Blakleyjem, za katerega nekateri menijo, da je poglavitni razlog, zakaj je 56-letnica v tako sijajni formi. Janice in David sta se spoznala v Londonu marca, takrat je Janice zapustila svojega partnerja fotografa Alexa Abdalla, s katerim je bila dve leti.

Blakley naj bi se odrekel življenju v Angliji, da bi lahko živel v Ameriki skupaj z Janice. Z ljubiteljico medijske pozornosti naj bi se pogovarjala celo o poroki in otrocih. “David zame ni le igrača. Najino zvezo lahko imenujete kakor želite, vendar sem zaljubljena,“ še odgovarja na očitke, da je razlika v letih med njima prevelika in da takšna zveza ne more funkcionirati.

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587